Yüksek Hertz monitörlerde GPU ısı yükselmesi (60 derecelere kadar) olan sorun düzeltilmiş mi acaba 20.9.2 sürümünde bilgin var mı? Bende 20.9.1 kullanıyorum bir türlü düzeltemediler şu sorunu 240Hz monitör var ve ekran kartı boşta 60 derece halen.ben 20.9.2 kullanıyorum çünkü nerdeyse sorun kalmadı ayrıca 21.** sürümüne çok az kaldı
peki ekran kartının tüm driverlarını silersek ne olur ?Bazı kişilerde iyi iş yapmıyor o, işini garantiye al.
Benimde ısı düştü ama düzelmiştir sanırım çünkü notlara baktım neredeyse hiç sorun kalmamışYüksek Hertz monitörlerde GPU ısı yükselmesi (60 derecelere kadar) olan sorun düzeltilmiş mi acaba 20.9.2 sürümünde bilgin var mı? Bende 20.9.1 kullanıyorum bir türlü düzeltemediler şu sorunu 240Hz monitör var ve ekran kartı boşta 60 derece halen.
DDU İle driver'ı temiz silip WHQL olan sürümü yükler misiniz? Çözülmüş mü anlarız.Yüksek Hertz monitörlerde GPU ısı yükselmesi (60 derecelere kadar) olan sorun düzeltilmiş mi acaba 20.9.2 sürümünde bilgin var mı? Bende 20.9.1 kullanıyorum bir türlü düzeltemediler şu sorunu 240Hz monitör var ve ekran kartı boşta 60 derece halen.
Gene kalıntı bırakıyor sistemde, sıkıntı olur.peki ekran kartının tüm driverlarını silersek ne olur ?
e ben nasıl sileceğim bu eski driver'ı ?DDU İle driver'ı temiz silip WHQL olan sürümü yükler misiniz? Çözülmüş mü anlarız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gene kalıntı bırakıyor sistemde, sıkıntı olur.
YouTube'dan bakarak yapabilirsin.e ben nasıl sileceğim bu eski driver'ı ?
yarın sabahtan yapıcam. klavyem sağolsun gece kullanımına izin vermiyor. teknolojiden anlayan bi babaya sahip olduğumdan gitti illa blue switch dedi onu aldık meğersem doğal zamanlayıcıymış gece herkes uyuduğunda bilgisayarı kullanman im kan sız. şaka lan şaka gül diye.
Çok şaşırtıcı değil mi sizcede? Alıntıyı görüntüleBu ânı kutlamalıyız!