sonundaÇok şaşırtıcı değil mi sizcede? Alıntıyı görüntüleBu ânı kutlamalıyız!
ben 20.9.2 kullanıyorum çünkü nerdeyse sorun kalmadı ayrıca 21.** sürümüne çok az kaldıÇok şaşırtıcı değil mi sizcede? Alıntıyı görüntüleBu ânı kutlamalıyız!
ve işler beklendiği gibi gitmedibu amd sürümü değil mi. şimdi güncelleme mi geldi bi daha çünkü ben 20.9.1 yüklemiştim en son. ALLLAAAAAAH KUTLAYIN KUTLAYIN EY AHALİİİİİİ WHQL GELDİİİ HANNNIMM.
niye lan noldu gene haydaa derken hopp cicikuş cicikuş babacık time enis kirazoğlu esprileri hahahaave işler beklendiği gibi gitmedi
aynı soruyu ben soracaktım@Kesteko şimdi benim zaten mevcut sürümüm 20.9.1 diye biliyorum. tekrar güncellemem gerekir mi veya şimdi bu whql oldu diye yeni bir sürüm geldi mi ?
yaw lütfen incehesap gibi olmayın pahalı ürüne şakşakşak detay her şeyi koyup ucuz ürüne al bu kulaklık bu mouse demeyin pls detay.
Vallahi DDU İle temiz silip geri WHQL olan sürümü kursan daha iyi olur sanrım.@Kesteko şimdi benim zaten mevcut sürümüm 20.9.1 diye biliyorum. tekrar güncellemem gerekir mi veya şimdi bu whql oldu diye yeni bir sürüm geldi mi ?
yaw lütfen incehesap gibi olmayın pahalı ürüne şakşakşak detay her şeyi koyup ucuz ürüne al bu kulaklık bu mouse demeyin pls detay.
amd'nin bu iş için cleanup utility şeysi var onu kullansam olur mu ?Vallahi DDU İle temiz silip geri WHQL olan sürümü kursan daha iyi olur sanrım.