Nevermore
80+
- Reaksiyon skoru
- 122
sanmıyorum iptal olursepet doldurmak ıcın alacaklarımızı ıptal etsek bu gelır mı
sanmıyorum iptal olursepet doldurmak ıcın alacaklarımızı ıptal etsek bu gelır mı
60tl+vergi şeklinde aldım ama daha gelmedi. 2 güne gelir Cooler Master MM731 için aldım. Deneyip yorum yapayımVergi dahil 32tlye geliyor, 3 ekmek parası. Çok kötü olabileceğini düşünmüyorum ben 64tlden almıştım. Apex mouse için de kullanılır, onunkiler kötüydü. Daha önce alanlar da fiyat düzenlemesi isteyebilir.
60tlye aldıysanız sipariş sayfasından fiyat düzenlemesine tıklayın, kalan tutarı iade edicek.60tl+vergi şeklinde aldım ama daha gelmedi. 2 güne gelir Cooler Master MM731 için aldım. Deneyip yorum yapayım
Şu şekilde 5 tane alsam gümrükte patlar mıyız?60tlye aldıysanız sipariş sayfasından fiyat düzenlemesine tıklayın, kalan tutarı iade edicek.
bir şey olacağını sanmıyorumŞu şekilde 5 tane alsam gümrükte patlar mıyız?
Usta bende Klavye yanına 3 parça ürün ekledim vergilerle birlikte 1084 tl tuttu bir sorun çıkmaz degil mi?İmkansız patlamak bence. 14parça ürün geldi daha yeni patlamadım. Ki skatezin max boyutu çeyrek a4 kağıdı kadar olduğu için aynı pakette patlamaz.
Çıkmaz hocam. Vergisiz 1050 tl olması gerekiyor max. Vergi ile de 1630küsüre falan geliyor.Usta bende Klavye yanına 3 parça ürün ekledim vergilerle birlikte 1084 tl tuttu bir sorun çıkmaz degil mi?
Aga silikon diyo iyi olma ihtimali yokVergi dahil 32tlye geliyor, 3 ekmek parası. Çok kötü olabileceğini düşünmüyorum ben 64tlden almıştım. Apex mouse için de kullanılır, onunkiler kötüydü. Daha önce alanlar da fiyat düzenlemesi isteyebilir.