20 Bin Tl Hazır Sistem Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
5
Bütçe
20000
Arkadaşlar merhaba İtopya veya güvenilir bir siteden 20 bin TL bandında beni uzun süre götürebilecek bir hazir sistem istiyorum sistemler arasinda kararsiz kaldim sizlerden tavsiye istiyorum şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba İtopya veya güvenilir bir siteden 20 bin TL bandında beni uzun süre götürebilecek bir hazir sistem istiyorum sistemler arasinda kararsiz kaldim sizlerden tavsiye istiyorum şimdiden teşekkürler.
20k'ya 4060 yada rx6700 filan bulunabilir ama tavsiyem paran nakit ise tek tek toplaman

Toplama anlamıyorum hic birde 20 bin TL içerisinde monitörde olursa çok iyi olur

Valla tüm ürünleri 0 alıp 20k ya monitor alman imkansız gibi bir şey şu an
Ekran kartini uyguna 2. El bulursan onun yerine monitör alabilirsin.

Valla tüm ürünleri 0 alıp 20k ya monitor alman imkansız gibi bir şey şu an
Ekran kartini uyguna 2. El bulursan onun yerine monitör alabilirsin.

birde + olarak bu monitorü alsam bu sistemin yanına iyi olur mu ?
Ayrıca galax ekran kartı kaliteli mi güvenilir mi acaba?

11500 tl yanına 9k kart ikinci el

19500 e PC hocası goat sistem bulabilirsin 12400f rtx 4060 ile

birde + olarak bu monitorü alsam bu sistemin yanına iyi olur mu ?
Ayrıca galax ekran kartı kaliteli mi güvenilir mi acaba?
İlk gördüğümde bende merak ettimde , benim bi arkadaşta var sorunsuz çaliştiğini soyledi. Hem youtube felan incelemeleri var bakabilirsin.

Aynı olmasada benzer monitor şokta satılıyor. Peşin fiyatina 6 taksit yapmak istersen burdan al

İlk gördüğümde bende merak ettimde , benim bi arkadaşta var sorunsuz çaliştiğini soyledi. Hem youtube felan incelemeleri var bakabilirsin.

Aynı olmasada benzer monitor şokta satılıyor. Peşin fiyatina 6 taksit yapmak istersen burdan al
Hocam merhabalar bayağ araştırmam sonucunda sistemimi aldım

Geri