Valla 15 olsun alınır o ayrı da. Monitörsüz alınmaması olmamış. Bari 2k koysalardı17 kya düşüyorda sepete gidince tekrar 20k. Marka güven vermiyor bence 15k da olsa zor alınır
Valla 15 olsun alınır o ayrı da. Monitörsüz alınmaması olmamış. Bari 2k koysalardı17 kya düşüyorda sepete gidince tekrar 20k. Marka güven vermiyor bence 15k da olsa zor alınır
Benim duruyor dahaVatan gametalk sistem satanların gözü yaşlı.
2k ile 1080 arasında ki fark ne tam olarak.Valla 15 olsun alınır o ayrı da. Monitörsüz alınmaması olmamış. Bari 2k koysalardı
Sence bekliyimi 1 ay değermi fiyatlarda artış olurmu1 ay sonra mümkün olabilir
Fiyatlar yerinde durmaz ama bayrama özel vs bişeyler gelebilir şuan için sistem beklentisi yok bu bütçe ile monitör dahil bu sistem bence alınırSence bekliyimi 1 ay değermi fiyatlarda artış olurmu
24 den 27ye çıkıyorsun görüntü bozulmuyor. Ekran kartına binen yük artıyor işlemcin rahatlıyor. Bence 3070ti altı nvidia kartlar 2k kısa süre için alınabilir. 3 sene sonra 8vram tartmamaya başlar. 1080 de baya götürür ama 5 sene min2k ile 1080 arasında ki fark ne tam olarak.
Geçmişe bakmicaksin knka geldi geçti ömür gibi sistemler 18k ya 3080 li sistem bile yapıldı ona bakarsak PC hocası smokin sistem her geçen gün kalite düşüyor durum iyi değilVatan Sistem İyidi 15K Ya 3070 Pahalı Geliyor Artık Böyle Sistemler
Öylede napcan alamayan var zaten monitörsüz 17.080tl mi neVatan Sistem İyidi 15K Ya 3070 Pahalı Geliyor Artık Böyle Sistemler
Tabi Orası Öyle Ama Ben Alınmaz Demedim Sadece Pahalı Geliyor Artık Al Sata GitmezGeçmişe bakmicaksin knka geldi geçti ömür gibi sistemler 18k ya 3080 li sistem bile yapıldı ona bakarsak PC hocası smokin sistem her geçen gün kalite düşüyor durum iyi değil
Ya bırak şu al sati boşverTabi Orası Öyle Ama Ben Alınmaz Demedim Sadece Pahalı Geliyor Artık Al Sata Gitmez![]()
Ya bırak şu al sati boşversonra millet saldırıyor