Hayır monitör çıkartılabilirAga ekran kartı güven vermiyor, monitör de aynı şekilde ve monitör çıkarma şansın yok. Alınmaz bu sistem, ben vatan sistemi satmayı düşünüyordum 17 den satmamak daha mantıklı galiba
Hayır monitör çıkartılabilirAga ekran kartı güven vermiyor, monitör de aynı şekilde ve monitör çıkarma şansın yok. Alınmaz bu sistem, ben vatan sistemi satmayı düşünüyordum 17 den satmamak daha mantıklı galiba
Kanka en sağlamını almaya çalışıyorum. Ekran kartı gerçekten hiç güven vermiyor bana yoksa hemen alıcaktım birde kartta değil param. İş bankası hesabımdan parayı çekip paparaya atıcam papara da çoğu param çünkü. Birde elde para var parada yatırmam lazım fln 1 günlük işimde var. Ekran kartı üreticisi iyi olsaydı bankaya gider yatırırdım direkt. Valla hayırlısı bekliyorum.15 mayıstan sonra hükümette kim olacağı farketmeksizin dolar 23+ bu arada tüm yabancı bankalar türk finansçılar böyle diyor bence eldekinden olma. Nvidia 3060ti/3070 15-18 arası direkt al. Görüyorum seni her gün bakıyorsun çok takma kafaya
Monitör çıkarsan da sepette otomatik olarak ekliyorHayır monitör çıkartılabilir
Bunu alma zaten monitörlü alınabiliyor sende gigabyte g24f-2 vardı güzel monitör. Bulursan dediğim gibi parçası 3060ti gddr6x veya 3070. Çek direkt 3070 e yakın hissetmezsin zaten farkı %0-15 arası fark. İstersen sana sıfır parçalarla ikinci el ekran kartlı dizeriz forumdaKanka en sağlamını almaya çalışıyorum. Ekran kartı gerçekten hiç güven vermiyor bana yoksa hemen alıcaktım birde kartta değil param. İş bankası hesabımdan parayı çekip paparaya atıcam papara da çoğu param çünkü. Birde elde para var parada yatırmam lazım fln 1 günlük işimde var. Ekran kartı üreticisi iyi olsaydı bankaya gider yatırırdım direkt. Valla hayırlı bekliyorum.
Gerçekten teşekkür ederim. Direkt sıfır sistem bekliyorum. 3060 ti gddr6x veya 3070 bekliyorum hocam. Ağustos ayında yeni odaya geçicem o yüzden erken alıcağım için bekleme şansım var normalde almayacaktım. Sonra dedim niye bekliyorum. Önce monitör aldım gigabyte g24f-2 3600 tl ye duruyor kapalı. Blackshark v2 aldım 1589 TL'ye, hyperx Pulsefire Haste Aldım 565 TL'ye bitek klavye ve Kasa kaldı. Sonra kur Artınca Kasa da almaya karar verdim. Hayırlısı valla parayı karta atınca beklemek düşecek bana.Bunu alma zaten monitörlü alınabiliyor sende gigabyte g24f-2 vardı güzel monitör. Bulursan dediğim gibi parçası 3060ti gddr6x veya 3070. Çek direkt 3070 e yakın hissetmezsin zaten farkı %0-15 arası fark. İstersen sana sıfır parçalarla ikinci el ekran kartlı dizeriz forumda
Aga konudan bağımsız bir şey sorucam sen sigma rules sistem almıştın değilmi yanlış mı hatırlıyorum yoksaBunu alma zaten monitörlü alınabiliyor sende gigabyte g24f-2 vardı güzel monitör. Bulursan dediğim gibi parçası 3060ti gddr6x veya 3070. Çek direkt 3070 e yakın hissetmezsin zaten farkı %0-15 arası fark. İstersen sana sıfır parçalarla ikinci el ekran kartlı dizeriz forumda
Geri satma hariç sorun olacağını sanmıyorumfiyat çok iyi kartın markasının gamebooster olması çokta sıkıntı değil bence.
Kendini Beğenmiş İnsanı Sevmem Aferin Lafı Yakışmıyor Sana KralAferin alınır alınmaz de geç boşver gerisini sana tavsiyem o konu hakkında da konuşma fazla ben ağzımın payını aldım susuyorum artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
PC hocası 3060ti yapmıştı test onda da gayet iyiydi valla ısılar
Espiri yapıyordur bence ironi yaniKendini Beğenmiş İnsanı Sevmem Aferin Lafı Yakışmıyor Sana Kral
Bende sevmem aferin güzel bir laftır söylemek istediğin şekle göre ben art niyetli bir insan değilim bilen bilir zaten knkamKendini Beğenmiş İnsanı Sevmem Aferin Lafı Yakışmıyor Sana Kral
Ayn öyle knka en nefret ettiğim insan tipidir kendini beğenmiş egolu insan tipi insan kendini beğenir hoş karşılar ama ego ya dönüşürse vay halineEspiri yapıyordur bence ironi yani
arkadaşlar işlemcinin yanına mutlaka soğutucu alın , soğutucu alırken argb almayın çünkü anakartın argb desteği yokSinerji Efraim Ryzen 5 7600 16GB 1TB NVMe M.2 SSD Palit GeForce JetStream 16GB RTX4060Ti Sistem Tavsiyesi
Sinerji Efraim Ryzen 5 7600 16GB 1TB NVMe M.2 SSD Palit GeForce JetStream 16GB RTX4060Ti Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr