Neler Yeni

🔥🔥20 bin TL RTX 3070 Monitör Dahil Sistem🔥🔥

salihk.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Salih
Aga ekran kartı güven vermiyor, monitör de aynı şekilde ve monitör çıkarma şansın yok. Alınmaz bu sistem, ben vatan sistemi satmayı düşünüyordum 17 den satmamak daha mantıklı galiba
Hayır monitör çıkartılabilir

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
15 mayıstan sonra hükümette kim olacağı farketmeksizin dolar 23+ bu arada tüm yabancı bankalar türk finansçılar böyle diyor bence eldekinden olma. Nvidia 3060ti/3070 15-18 arası direkt al. Görüyorum seni her gün bakıyorsun çok takma kafaya
Kanka en sağlamını almaya çalışıyorum. Ekran kartı gerçekten hiç güven vermiyor bana yoksa hemen alıcaktım birde kartta değil param. İş bankası hesabımdan parayı çekip paparaya atıcam papara da çoğu param çünkü. Birde elde para var parada yatırmam lazım fln 1 günlük işimde var. Ekran kartı üreticisi iyi olsaydı bankaya gider yatırırdım direkt. Valla hayırlısı bekliyorum.

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Kanka en sağlamını almaya çalışıyorum. Ekran kartı gerçekten hiç güven vermiyor bana yoksa hemen alıcaktım birde kartta değil param. İş bankası hesabımdan parayı çekip paparaya atıcam papara da çoğu param çünkü. Birde elde para var parada yatırmam lazım fln 1 günlük işimde var. Ekran kartı üreticisi iyi olsaydı bankaya gider yatırırdım direkt. Valla hayırlı bekliyorum.
Bunu alma zaten monitörlü alınabiliyor sende gigabyte g24f-2 vardı güzel monitör. Bulursan dediğim gibi parçası 3060ti gddr6x veya 3070. Çek direkt 3070 e yakın hissetmezsin zaten farkı %0-15 arası fark. İstersen sana sıfır parçalarla ikinci el ekran kartlı dizeriz forumda

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Bunu alma zaten monitörlü alınabiliyor sende gigabyte g24f-2 vardı güzel monitör. Bulursan dediğim gibi parçası 3060ti gddr6x veya 3070. Çek direkt 3070 e yakın hissetmezsin zaten farkı %0-15 arası fark. İstersen sana sıfır parçalarla ikinci el ekran kartlı dizeriz forumda
Gerçekten teşekkür ederim. Direkt sıfır sistem bekliyorum. 3060 ti gddr6x veya 3070 bekliyorum hocam. Ağustos ayında yeni odaya geçicem o yüzden erken alıcağım için bekleme şansım var normalde almayacaktım. Sonra dedim niye bekliyorum. Önce monitör aldım gigabyte g24f-2 3600 tl ye duruyor kapalı. Blackshark v2 aldım 1589 TL'ye, hyperx Pulsefire Haste Aldım 565 TL'ye bitek klavye ve Kasa kaldı. Sonra kur Artınca Kasa da almaya karar verdim. Hayırlısı valla parayı karta atınca beklemek düşecek bana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yılmaz KARAKOÇ
Aga konudan bağımsız bir şey sorucam sen sigma rules sistem almıştın değilmi yanlış mı hatırlıyorum yoksa

emreturk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Emre
Bu sistemi monitör olmadan sipariş verebilen var mı çünkü sepette 20 bin görünüyor

Hasan344

80+ Gold
fiyat çok iyi kartın markasının gamebooster olması çokta sıkıntı değil bence.

Fatih534

80+ Bronze
Aferin 😄 alınır alınmaz de geç boşver gerisini sana tavsiyem o konu hakkında da konuşma fazla ben ağzımın payını aldım susuyorum artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

PC hocası 3060ti yapmıştı test onda da gayet iyiydi valla ısılar
Kendini Beğenmiş İnsanı Sevmem Aferin Lafı Yakışmıyor Sana Kral

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,636
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kendini Beğenmiş İnsanı Sevmem Aferin Lafı Yakışmıyor Sana Kral
Bende sevmem aferin güzel bir laftır söylemek istediğin şekle göre ben art niyetli bir insan değilim bilen bilir zaten knkam 😊
Mesaj otomatik birleştirildi:

Espiri yapıyordur bence ironi yani
Ayn öyle knka en nefret ettiğim insan tipidir kendini beğenmiş egolu insan tipi insan kendini beğenir hoş karşılar ama ego ya dönüşürse vay haline

Muti69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
samet

arkadaşlar işlemcinin yanına mutlaka soğutucu alın , soğutucu alırken argb almayın çünkü anakartın argb desteği yok

Top Bottom