Aferin alınır alınmaz de geç boşver gerisini sana tavsiyem o konu hakkında da konuşma fazla ben ağzımın payını aldım susuyorum artıkSustum
PC hocası 3060ti yapmıştı test onda da gayet iyiydi valla ısılarekran kartının soğutması nasıl iyi garip geldi gamebooster şaşırtıyor.
Sucuklu yumurta da olsun mu knkaŞu ekran kartı farklı bir marka olsaydı direkt yapıştıracaktım. Tabii sepete gidince 20k olmaması da lazım
Bizimki beklenti agam biraz çok beklicem anlaşılanSucuklu yumurta da olsun mu knka
Ayn bu gidişle vaktin var gerçekten parça kalitesi düşüyor sistemlerin bu gidişle tek tek toplicak millet eskisi gibiBizimki beklenti agam biraz çok beklicem anlaşılan
Dolar 19.30a doğru gidiyor. VOK bu ay sistem çıkartıcak bakalım o nasıl olacak. Ben dediğim gibi eylüle kadar kullanmayacağım için bekleme şansım var. Risk alıp beklicem mecbur. Bu sistem tam istediğim lakin marka kalitesine güvenemiyorum.Ayn bu gidişle vaktin var gerçekten parça kalitesi düşüyor sistemlerin bu gidişle tek tek toplicak millet eskisi gibi
Anladım hakkında hayırlısı olsun cancağızımDolar 19.30a doğru gidiyor. VOK bu ay sistem çıkartıcak bakalım o nasıl olacak. Ben dediğim gibi eylüle kadar kullanmayacağım için bekleme şansım var. Risk alıp beklicem mecbur. Bu sistem tam istediğim lakin marka kalitesine güvenemiyorum.
Katılıyorum 1-2k koymaz artık. Her parça 0 ekran kartı ikinci el alınmalı bu zamanda. Ben 16kya 3060ti technopat aldım ikinci el fiyatına denk geliyor zaten. İkinci el fiyatına çıkarmaları lazım ortalama parçalarlaAyn bu gidişle vaktin var gerçekten parça kalitesi düşüyor sistemlerin bu gidişle tek tek toplicak millet eskisi gibi
Sinerji Efraim Ryzen 5 7600 16GB 1TB NVMe M.2 SSD Palit GeForce JetStream 16GB RTX4060Ti Sistem Tavsiyesi
Sinerji Efraim Ryzen 5 7600 16GB 1TB NVMe M.2 SSD Palit GeForce JetStream 16GB RTX4060Ti Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
15 mayıstan sonra hükümette kim olacağı farketmeksizin dolar 23+ bu arada tüm yabancı bankalar türk finansçılar böyle diyor bence eldekinden olma. Nvidia 3060ti/3070 15-18 arası direkt al. Görüyorum seni her gün bakıyorsun çok takma kafayaDolar 19.30a doğru gidiyor. VOK bu ay sistem çıkartıcak bakalım o nasıl olacak. Ben dediğim gibi eylüle kadar kullanmayacağım için bekleme şansım var. Risk alıp beklicem mecbur. Bu sistem tam istediğim lakin marka kalitesine güvenemiyorum.