Neler Yeni

🔥🔥20 bin TL RTX 3070 Monitör Dahil Sistem🔥🔥

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
ekran kartının soğutması nasıl iyi garip geldi gamebooster şaşırtıyor.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,636
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Aferin 😄 alınır alınmaz de geç boşver gerisini sana tavsiyem o konu hakkında da konuşma fazla ben ağzımın payını aldım susuyorum artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartının soğutması nasıl iyi garip geldi gamebooster şaşırtıyor.
PC hocası 3060ti yapmıştı test onda da gayet iyiydi valla ısılar

Grande Terim

80+ Silver
Sistem mükemmel ama gamebooster ekran kartı..kötü olmuş

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Şu ekran kartı farklı bir marka olsaydı direkt yapıştıracaktım. Tabii sepete gidince 20k olmaması da lazım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,636
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,636
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bizimki beklenti agam 😅 biraz çok beklicem anlaşılan
Ayn bu gidişle vaktin var gerçekten parça kalitesi düşüyor sistemlerin bu gidişle tek tek toplicak millet eskisi gibi

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Ayn bu gidişle vaktin var gerçekten parça kalitesi düşüyor sistemlerin bu gidişle tek tek toplicak millet eskisi gibi
Dolar 19.30a doğru gidiyor. VOK bu ay sistem çıkartıcak bakalım o nasıl olacak. Ben dediğim gibi eylüle kadar kullanmayacağım için bekleme şansım var. Risk alıp beklicem mecbur. Bu sistem tam istediğim lakin marka kalitesine güvenemiyorum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,636
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dolar 19.30a doğru gidiyor. VOK bu ay sistem çıkartıcak bakalım o nasıl olacak. Ben dediğim gibi eylüle kadar kullanmayacağım için bekleme şansım var. Risk alıp beklicem mecbur. Bu sistem tam istediğim lakin marka kalitesine güvenemiyorum.
Anladım hakkında hayırlısı olsun cancağızım

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Katılıyorum 1-2k koymaz artık. Her parça 0 ekran kartı ikinci el alınmalı bu zamanda. Ben 16kya 3060ti technopat aldım ikinci el fiyatına denk geliyor zaten. İkinci el fiyatına çıkarmaları lazım ortalama parçalarla

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Erdoğan Aktaş

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
15 mayıstan sonra hükümette kim olacağı farketmeksizin dolar 23+ bu arada tüm yabancı bankalar türk finansçılar böyle diyor bence eldekinden olma. Nvidia 3060ti/3070 15-18 arası direkt al. Görüyorum seni her gün bakıyorsun çok takma kafaya

Kemo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Kamil Tutal
Aga ekran kartı güven vermiyor, monitör de aynı şekilde ve monitör çıkarma şansın yok. Alınmaz bu sistem, ben vatan sistemi satmayı düşünüyordum 17 den satmamak daha mantıklı galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,834
Üyeler
164,919
Son üye
erenikoo
Top Bottom