1akinn
80+
Dahası
maks 20k ya alabileceğim güzel sistem önerir misiniz arkadaşlar teşekkürler
4060ti nasıl 8gb VRAM sıkıntı olmaz mı ileride![]()
JAHREIN-DEIMOS/AMD Ryzen 5 7500F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti 8GB/16GB DDR5/512GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
JAHREIN-DEIMOS/AMD Ryzen 5 7500F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti 8GB/16GB DDR5/512GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Bu deimus un kasasını alabilirsin.
8 gb VRAM şimdi de sıkıntı ancak 1080p de çok bir sorun çıkarmıyor bu sistem bu fiyata alınabilecek en iyilerden biri bence.4060ti nasıl 8gb VRAM sıkıntı olmaz mı ileride
2k için bence de bu bütçede AMD ye yönelmelisin.reis ben 2k da oynamak istiyorum AMD tarafına mi yonelsem
Eğer 20kdan yukarı çıkmıyorsan ve RT i pek onemsemiyorsan AMD yonelebilirsin şahsen AMD kullanan biri olarak bence ilk tercihin Nvidia olsun 8 vram olsa bile güçlü bir kartreis ben 2k da oynamak istiyorum AMD tarafına mi yonelsem
Reis aslında testlere baktım ve 2k da çok fazla bı fark yok gibi hemen alcaksan bence bu sistemi alabilirsin sende bak istersen yt den.reis ben 2k da oynamak istiyorum AMD tarafına mi yonelsem
PSU ya hiç bakmamıştım.Deimos sistemindeki kasa nasıl arkadaşlar gamebooster psu varmış detaylarına ulaşamadım.