CheckMateMaster
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 241
Daha çok oyun oynarım ve film izlerim. Galerimdeki fotoğraf sayısı parmaklarımı geçmez. 20 bin TL altında olursa sevinirim.
hocam güvenilir bir satıcı yok diğerleri de fiyatının üstünde satıyorPoco X6 Pro
hocam güvenilir bir satıcı yok diğerleri de fiyatının üstünde satıyor
ah keşke işlemçiside öyle olsaA35 al geç kalanıyla da kulaklık , şarj adaptorı al, kılıf al, kalanlada iskender göm
Samsung A35 ne alaka anlamadım ki?A35 al geç kalanıyla da kulaklık , şarj adaptorı al, kılıf al, kalanlada iskender göm
hocam olması gereken fiyat değilmi ve başka bu tarz iyi varmı,Satıcı güvenilir ve bütçenizi aşmıyor.![]()
POCO X6 Pro 5g 12 Gb Ram 512 Gb Sarı Cep Telefonu (XİAOMİ TÜRKİYE GARANTİLİ) - Fiyatı, Yorumları
POCO X6 Pro 5g 12 Gb Ram 512 Gb Sarı Cep Telefonu (XİAOMİ TÜRKİYE GARANTİLİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Oyun için başka adam akıllı telefon yok bu fiyata tek alabileceğiniz bu hocam.hocam olması gereken fiyat değilmi ve başka bu tarz iyi varmı,
vallahha bende anlam yükleyemedimSamsung A35 ne alaka anlamadım ki?
eyw hocam çok sağ olun hocam bide kamerası idare eder değilmi görüntü kaliteside iyidir inşanlahOyun için başka adam akıllı telefon yok bu fiyata tek alabileceğiniz bu hocam.
Kamera konsununda rakiplerine göre zayıf kalıyor maalesef. Biraz daha iyi bir kamera isterim dersiniz 2k-3k daha koyup Poco X7 Pro alabilirsiniz.vallahha bende anlam yükleyemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eyw hocam çok sağ olun hocam bide kamerası idare eder değilmi görüntü kaliteside iyidir inşanlah
anladım hocam elinize sağlıkKamera konsununda rakiplerine göre zayıf kalıyor maalesef. Biraz daha iyi bir kamera isterim dersiniz 2k-3k daha koyup Poco X7 Pro alabilirsiniz.
Rica ederim ne demekanladım hocam elinize sağlık
hocam almak için 2 yolum var 1. pc satmak 2. yazın çalışıp almak başka yol yok gibi görünüyorRica ederim ne demek![]()