20 bin bandına hangisini almak mantıklıOledden bahsediyorsanız bu fiyata mümkün değil. Bu fiyata en iyisi bu.
20 bin bandına hangisini almak mantıklıOledden bahsediyorsanız bu fiyata mümkün değil. Bu fiyata en iyisi bu.
kanka ah pederler şu 3 harflı mağzalarda gördüğü her şeyi yokmu ikna etmek zor sen onun istemediği televizyonu aldırsan benim alıcağım daha güzeldi diye başının etini yerBeyler selam babam a 101 de televizyon görmüş tutturdu alcam diye baba daha iyilerini bulurum diye zar zor ikna ettim ama hemen gidip alabilirde o yüzden hemen güzel bir televizyon sunamam lazımda 101 deki televizyon 20 bin TL idi demekki bütçesi 20 bin var taksitle olursa daha iyi olur ekranı da 65 olsa güzel olur babamın bulduğu televizyonu aşşağıya bırakıyorum
İkna ettim kankada ben başka TV bulamadımki adam akıllıkanka ah pederler şu 3 harflı mağzalarda gördüğü her şeyi yokmu ikna etmek zor sen onun istemediği televizyonu aldırsan benim alıcağım daha güzeldi diye başının etini yer
şu an fiyatı 28k civarlarında, hala alınır mı ? Başka öneriniz var mıdır?Linkini attığım televizyondan bahsediyorsanız evet. Çünkü ben önerdiğimden bahsediyorum.
Pahalı. Alabiliyorsanız oled bakın.şu an fiyatı 28k civarlarında, hala alınır mı ? Başka öneriniz var mıdır?
şu an önerdiğiniz bir televizyon var mıdır 20k civarında pekiPahalı. Alabiliyorsanız oled bakın.