20 Bin TL' ye kadar pc önerisi

Ben 3060 falan yazmamıştım. Şuan ki ilanlar üzerinden alınabilecek en mantıklı bilgisayarı sordum sadece.
Kendim baktım ama bazı modellerde ki kronik sorunlar ya da aşırı ısınan ekran kartları hakkında bilgim yok. Attığım ilanları bile değerlendirebilen olsa benim için yeterli olacak.
Bu paralara kimseden mucize beklemiyorum şuan anladığım kadarıyla alabileceğim en iyi ekran kartı 1660 süper gibi duruyor.

şu ilan iş görür gibi

Monitör - Samsung S22D300
Ekran kartı - Msi 1660 Süper Gaming 6 gb
Kasa - Güç kaynağı - Rampage Sailor ve 600W 80 plus bronze
Anakart -Msi mpg b550 gamin plus
İşlemci - 5600G
Ssd - Crucial 500gb m2
Ram - Xpge 16gb (2x8)

Bu haliyle kaç paraya alınır ?

Kutu var mı bilmiyorum çok takılmam.

Fatura mevcut. Garanti yok.

2 ay önce imzamda ki sistemi 10,5k-11k ya satmak için çok uğraştım asla satamadım her şeyin kutusu duruyordu birde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatlar uçmuş

2 ay önce imzamda ki sistemi 10,5k-11k ya satmak için çok uğraştım asla satamadım her şeyin kutusu duruyordu birde

Fiyatlar uçmuş
Yapabileceğimiz bir şey yok bu fiyatlara bunlar var.
Şehir olarak ta çok fark ediyor fiyatlar. İlanlara baktığımda en makul bu geldi.
Başka şehirden birine güvenip alamam ortalık dolandırıcı kaynıyor...

Yapabileceğimiz bir şey yok bu fiyatlara bunlar var.
Şehir olarak ta çok fark ediyor fiyatlar. İlanlara baktığımda en makul bu geldi.
Başka şehirden birine güvenip alamam ortalık dolandırıcı kaynıyor...
16k 1660 lı sistem için çok geliyor.

Elden de bir şey gelmiyor.
Bursa içi ilanlara göz gezdirip daha iyisi için yardımcı olursan iyi olur.
Ben biraz baktım 2. El RX6600 alıp r5 3500x alıp 1300e 8gb ram alırsan ve Anakart, kasa PSU, ssd yi sıfır alırsan 17 tutuyor 3e de 800 ekleyip sıfır monitör alırsın. 2 dakika da baktim detaylı değil her şeyin en ucuzuna bakmadım 2. Elde

İli Bursa yapıp baktım

Ben biraz baktım 2. El RX6600 alıp r5 3500x alıp 1300e 8gb ram alırsan ve Anakart, kasa PSU, ssd yi sıfır alırsan 17 tutuyor 3e de 800 ekleyip sıfır monitör alırsın. 2 dakika da baktim detaylı değil her şeyin en ucuzuna bakmadım 2. Elde

İli Bursa yapıp baktım
Amd ekran kartlarından mecburen uzak duruyorum. Bir problem olursa müdahale edebilecek bilgisi olmayan bir kardeşim için bakıyorum. Benimde adresime uzak olduğu için sıkıntı yaşayabiliriz.

Amd ekran kartlarından mecburen uzak duruyorum. Bir problem olursa müdahale edebilecek bilgisi olmayan bir kardeşim için bakıyorum. Benimde adresime uzak olduğu için sıkıntı yaşayabiliriz.
Kafaya bak ben kimin için bakmışım meğer

vay be fiyatlara bak, eylül de rx6700xt ryzen 5 5500 kasayı 16 ya aldım diye kendimi enayi sanmıştım

Geri