Neler Yeni

Yardım 20 Gün Sonra İade

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Satın aldığım monitörde ayarlardan FreeSync açınca ekranın tamamında yanıp sönmeler oluyor çok rahatsız edici. Bunu biraz geç fark ettim sonra firma da geç cevap verdi ve 20 gün oldu alalı. Şimdi iade edip başka bir yerden başka bir monitör almak istiyorum sizce iade edilir mi? Daha önce benzeri bir iade gerçekleştirmiş biri var mı aranızda?

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
İade edilme olasılığı çok düşük hatta imkansız, belki bileti 14 gün içinde gönderdiyseniz olabilir ama onun dışında imkansız. Garantiye göndermek zorunda kalacaksınız büyük ihtimalle ya da belki bi güzellik yapabilirler.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,806
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Satın aldığım monitörde ayarlardan FreeSync açınca ekranın tamamında yanıp sönmeler oluyor çok rahatsız edici. Bunu biraz geç fark ettim sonra firma da geç cevap verdi ve 20 gün oldu alalı. Şimdi iade edip başka bir yerden başka bir monitör almak istiyorum sizce iade edilir mi? Daha önce benzeri bir iade gerçekleştirmiş biri var mı aranızda?
Bende iade etmek istiyorum bende ogrenmek isterim
Eğer satışa uygunsa kutuyu düzgün açıp tüm parçalarını koyarsan fazla bişi demezler ben geldiği gibi 1 2 güne en geç vermeyi düşünüyorum aldigim sisteme uygun değil o yüzden iade düşünüyorum Bı de satıcıya bağlı onay verirse paran iade edilir satışa uygun hale getirirsen onlar kabul etmezse bile mahkemede kazanma oranın yuksek

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende iade etmek istiyorum bende ogrenmek isterim
Eğer satışa uygunsa kutuyu düzgün açıp tüm parçalarını koyarsan fazla bişi demezler ben geldiği gibi 1 2 güne en geç vermeyi düşünüyorum aldigim sisteme uygun değil o yüzden iade düşünüyorum Bı de satıcıya bağlı onay verirse paran iade edilir satışa uygun hale getirirsen onlar kabul etmezse bile mahkemede kazanma oranın yuksek
Umarım öyledir iade etmek istediğimi yazdım ama henüz bir cevap gelmedi... Memnun değilim monitörden

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,806
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Umarım öyledir iade etmek istediğimi yazdım ama henüz bir cevap gelmedi... Memnun değilim monitörden
Satışa uygun hale getir yırtık cizik yok de kanıt at iade ihtimalin yüzde 99 artar

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,806
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam