Sistem ne ona göre 2k monitör veya 1080p monitör bakayım20 BİN VE ALTI MONİTÖR KLAVYE FARE KULAKLIK BİLİNDİK MARKA TAVSİYE VEREBİLİR MİSİNİZ (monitor 27 inch olursa güzel olur )
![]()
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
![]()
Scyrox V8 8K Hz Pixart 3950 Sensör Siyah Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
![]()
HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Stok tükenmiş ne yazıkkiDiğer ekipmanlar güzel ama bence 5.5kya bunu almak daha mantıklı klavye olarak;![]()
Akko Mod007B HE PC Santorini Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
HE klavyeler hissiyat olarak kötü olduğu için pek tavsiye etmiyorum e-sporcu değilse arada ki farkı ms olarak anlaması zor ama hissiyat farkı direkt farkı gösteriyorDiğer ekipmanlar güzel ama bence 5.5kya bunu almak daha mantıklı klavye olarak;![]()
![]()
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stok tükenmiş ne yazıkki![]()
Aynen forumda bı arkadaş sert olduğunu söylemişti onun dışında çok kaliteliHE klavyeler hissiyat olarak kötü olduğu için pek tavsiye etmiyorum e-sporcu değilse arada ki farkı ms olarak anlaması zor ama hissiyat farkı direkt farkı gösteriyor
20k bütçeyle akko klavye alabilecekken f75 almak saçma olur gibi geldi bana.Sahibinden üzerinden sıfır kutulu Aula F75 klavye bir de Ajazz aj159 pro mouse alırsın. Monitör olarak piyasda ne uygun bilmiyorum ama ben bunları kullanıyorum menunum.
Akkoya neden 5-6k para vercek ki para var diye harcamak mı lazım 10k ya çok iyi ekipmanlar alır. Üstüne de ikinci ekran alır.20k bütçeyle akko klavye alabilecekken f75 almak saçma olur gibi geldi bana.
Aula f75e lafım yok kaliteli klavye ama akkolar çok daha iyiAkkoya neden 5-6k para vercek ki para var diye harcamak mı lazım 10k ya çok iyi ekipmanlar alır. Üstüne de ikinci ekran alır.
Hatta 3-4klik akkolar veya 2.7klik akkolarda f75ten iyi bana kalırsaAkkoya neden 5-6k para vercek ki para var diye harcamak mı lazım 10k ya çok iyi ekipmanlar alır. Üstüne de ikinci ekran alır.
İyidir tabi ki ama arada 4-5k fiyat farkı olunca bana mantıksız geliyor. Normal bir oyuncu için f75 fazlasıyla yeterli diye düşünüyorum. Tabi ki alacak arkadaş kendi keyfine göre alabilir.Aula f75e lafım yok kaliteli klavye ama akkolar çok daha iyi