daha dün kampanyada 20 bin tl ye 3070 ti lı sistem vardı kaçırmanıza üzüldüm bütçe yükselebilir mi ?Ort 20k sistem tavsiyelerinizi almak isterim.
dün var mıydıdaha dün kampanyada 20 bin TL ye 3070 ti lı sistem vardı kaçırmanıza üzüldüm bütçe yükselebilir mi ?
En son cuma vardı diye biliyorum.dün var mıydı
En son cuma vardı diye biliyorum.
düne kadar vardı bir kaç parçasını değiştirip alabilirdiniz fakat biraz daha fiyat farkı oluyordu parça eklemesi oluyordu arada takip etseydiniz keşkedün var mıydı
Parça değiştirince 24.000₺ üzeri fiyat çıkıyordu altında olmuyordu ama yine iyi fiyattır. 24.000₺ bile olsa 3070ti sistemdüne kadar vardı bir kaç parçasını değiştirip alabilirdiniz fakat biraz daha fiyat farkı oluyordu parça eklemesi oluyordu arada takip etseydiniz keşke
Dün en son parçaları değiştiriken 29000 civarına geliyordu sistem.Parça değiştirince 24.000₺ üzeri fiyat çıkıyordu altında olmuyordu ama yine iyi fiyattır. 24.000₺ bile olsa 3070ti sistem
Doğrudur ilk 20.000₺ den bitince anakart değişimi yapınca alabiliyordun 24.000₺ altında sonra anakart işlemci bitti 26.000₺ oldu sonra ram bitti derken iyice saçmaladı zaten ürün. Ama dün 20.000₺ değil idi onu ifade ediyorum.Dün en son parçaları değiştiriken 29000 civarına geliyordu sistem.
Ek olarak bu cevabı bana değil dün 20.000₺ den satıldı diyene yapsanız daha iyi cevap olur idiDün en son parçaları değiştiriken 29000 civarına geliyordu sistem.
Ben 1 tane kaptım ürünün parçaları arada eklenıyordu inşallah yine gelir fırsat ekran kartı ve işlemci süperdi ben yeni ana kart, reactör, soğutucu ek olarak ssd 1 tb lık aldım ekstradan bunları ekleyecegım içinden çıkan parçaları uyguna isteyenlere verebilirim boşa 0 almasın hıc kullanmayacagım parçalarıDoğrudur ilk 20.000₺ den bitince anakart değişimi yapınca alabiliyordun 24.000₺ altında sonra anakart işlemci bitti 26.000₺ oldu sonra ram bitti derken iyice saçmaladı zaten ürün. Ama dün 20.000₺ değil idi onu ifade ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ek olarak bu cevabı bana değil dün 20.000₺ den satıldı diyene yapsanız daha iyi cevap olur idi