0 sorun ihtimali eger guvenilir bir yerden alirsanArkadaşlar biliyorsunuz ki internette 20-30-40 TL bandında Windows 10 keyleri bulmak mümkün bunlardan birini alıp ta ürünü etkinleştirme bilirsem daha sonrasında sorun çıkma ihtimali nedir
Omur boyu kullanabilir kardesim 4senedir kullaniyorUzun bir süre kullanırsın
Crack indirebilirsin bence.Arkadaşlar biliyorsunuz ki internette 20-30-40 TL bandında Windows 10 keyleri bulmak mümkün bunlardan birini alıp ta ürünü etkinleştirme bilirsem daha sonrasında sorun çıkma ihtimali nedir
Ben şubattan beri 12 liralıj kullanıyorum bir sorun yaşamadım şu anlıkArkadaşlar biliyorsunuz ki internette 20-30-40 TL bandında Windows 10 keyleri bulmak mümkün bunlardan birini alıp ta ürünü etkinleştirme bilirsem daha sonrasında sorun çıkma ihtimali nedir
Şimdi mi söylüyosun ***.Dostum eğer crack kullanıyorsan sildirmelisin bence crack de çok fazla mining yapılıyor hele bide iyi bir ekran kartın varsa ekran kartın ağlıyor
1 aydır crackli kullanıyorum ekran kartı hala iyi.Şimdi mi söylüyosun ***.
Neyse dostum kalsın boşver bir şey olmaz.
Güncelleme:Mining yapıp yapılmadığını nasıl anlarım? diye araştırma yaptım ve GPU boşta 35 derece olup %1 kullanılıyor.Şimdi mi söylüyosun ***.
Neyse dostum kalsın boşver bir şey olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 aydır crackli kullanıyorum ekran kartı hala iyi.