200 220 TL mouse önerisi

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
12,883
Arkadaşlar merhaba. Hp omen 400 almıştım ve memnundum fakat 1. Ayı yeni dolmasına rağmen sağ tık tutukluk yapıyordu. Ben de amazondan aldığım için müşteri hizmetlerine yazdım.
Garanti için yazmıştım ama kendileri iade de alabileceklerini belirttiler . Kutusu olmamasına rağmen.😍 (amazon fanboyu edecekler beni) neyse 150 tl iademi aldıktan sonra 50 tl daha ekleyip hp omen 600 almayı düşünüyorum. Elime çok iyi uyuyordu. Siz ne diyorsunuz? Öneriniz var mı

Kısaca 200 210 tl mouse önerisi istiyorum.

Arkadaşlar merhaba. Hp omen 400 almıştım ve memnundum fakat 1. Ayı yeni dolmasına rağmen sağ tık tutukluk yapıyordu. Ben de amazondan aldığım için müşteri hizmetlerine yazdım.
Garanti için yazmıştım ama kendileri iade de alabileceklerini belirttiler . Kutusu olmamasına rağmen.😍 (amazon fanboyu edecekler beni) neyse 150 TL iademi aldıktan sonra 50 TL daha ekleyip hp omen 600 almayı düşünüyorum. Elime çok iyi uyuyordu. Siz ne diyorsunuz? Öneriniz var mı

Kısaca 200 210 TL mouse önerisi istiyorum.
Corsair katar pro ve indirimle Msi clutch GM 30 olması lazimdi bide onlara bak güzeldir ikiside kendi fiyat bandinda.

Msi 80 tl aşıyor bütçemi çıkmam o kadar. Katar da tutuşuma uygun değil gibi geldi ama sensörü nasıl?
@mericcerbay

Msi 80 TL aşıyor bütçemi çıkmam o kadar. Katar da tutuşuma uygun değil gibi geldi ama sensörü nasıl?
@mericcerbay
Sensörlerden pek anlamiyorum ama bu fıyat bandında bunlar öneriliyor çoğunlukla ben GM30 alıcam tasarımı için ama HP 600 un sensörü iyimiş.

Sensörlerden pek anlamiyorum ama bu fıyat bandında bunlar öneriliyor çoğunlukla ben GM30 alıcam tasarımı için ama HP 600 un sensörü iyimiş.
Anladım. Ben de tasarımı beğenemedim katarın 🥶🥶
Duruma göre bakarız.

Geri