Neler Yeni

200 250 Fps Ama Akıcı Değil

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Ram 1x 8 ise 2x8 yap problemin çözülür. Birde gereksiz servisleri vs kapat.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
evet ram 1x8
peki bu %1 değerim nasıl olayı ne?
%1 ihtimal oyunun bazı bölümlerinde ( her zaman değil ) senin fps'in o değere düşüyor. Bunun farklı sebepleri vardır. Isı, throttle, ısıya bağlı throttle tek kanal ram vs vs tek bir sebebi yoktur yani. Güç kaynağın yetersiz gelir bazı anlarda o sebepten bile yapabilir ( anlık olarak bazı makinalar güç keser güç yetmediğinde ) tek kanal rami çift kanal yapmak aradaki iletişimi arttırdığı için bir nebze bu ihtimali azaltır daha stabil yapar bilgisayarı. Giriş gecikmesini bile azaltır.

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
evet ram 1x8
peki bu %1 değerim nasıl olayı ne?
8 gb ram yeni nesil oyunlar için kesinlikle yetmez. kullandığın cpu amd mi? eğer amd ise single channel yani 1x8 sistemin performansını baya düşürür amd işlemcilere dual channel yani 2x8 tavsiye edilir, benim tavsiyem aldığın ramin tıpatıp aynısından bir tane daha alman fakat tıpatıp aynısı bile olsa dual channel çalışmama ihtimali var en kötü sistemi 16gb yapmış olursun. laptobunda dual channel desteği ve ram slotu olduğundan emin olup almanı tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Serkan Tuna
8 gb ram yeni nesil oyunlar için kesinlikle yetmez. kullandığın cpu amd mi? eğer amd ise single channel yani 1x8 sistemin performansını baya düşürür amd işlemcilere dual channel yani 2x8 tavsiye edilir, benim tavsiyem aldığın ramin tıpatıp aynısından bir tane daha alman fakat tıpatıp aynısı bile olsa dual channel çalışmama ihtimali var en kötü sistemi 16gb yapmış olursun. laptobunda dual channel desteği ve ram slotu olduğundan emin olup almanı tavsiye ederim.
i5-12450HX İşlemcim yani intel. Ram'im 1x8 Dediğiniz gibi tek ram yetmiyor galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

ram almadım cihazım laptop

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
i5-12450HX İşlemcim yani intel. Ram'im 1x8 Dediğiniz gibi tek ram yetmiyor galiba

ram almadım cihazım laptop
ram alınız mı demedim ram slotunuz bulunuyor mu dedim. İçini açıp bakmanız gerekiyor 2. bir slot varsa, laptopta olsa ramin aynısından alıp 16gb yükseltmesi yapabiliyorsunuz.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,471
İsim
Emre siyah
loq serisinde ghosting vardı sanırım ondan olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Serkan Tuna
2. Slot var
ram alınız mı demedim ram slotunuz bulunuyor mu dedim. İçini açıp bakmanız gerekiyor 2. bir slot varsa, laptopta olsa ramin aynısından alıp 16gb yükseltmesi yapabiliyorsunuz.

Panelini çok övüyolar ghosting olduğunu sanmıyorum

Varsa bile nasıl cözebilirim ghostingi

Son düzenleme:

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,471