Bunun çözümü ne ?Min ℅1 fps düşük olabilir
Bunun çözümü ne ?Min ℅1 fps düşük olabilir
evet ram 1x8Ram 1x 8 ise 2x8 yap problemin çözülür. Birde gereksiz servisleri vs kapat.
%1 ihtimal oyunun bazı bölümlerinde ( her zaman değil ) senin fps'in o değere düşüyor. Bunun farklı sebepleri vardır. Isı, throttle, ısıya bağlı throttle tek kanal ram vs vs tek bir sebebi yoktur yani. Güç kaynağın yetersiz gelir bazı anlarda o sebepten bile yapabilir ( anlık olarak bazı makinalar güç keser güç yetmediğinde ) tek kanal rami çift kanal yapmak aradaki iletişimi arttırdığı için bir nebze bu ihtimali azaltır daha stabil yapar bilgisayarı. Giriş gecikmesini bile azaltır.evet ram 1x8
peki bu %1 değerim nasıl olayı ne?
8 gb ram yeni nesil oyunlar için kesinlikle yetmez. kullandığın cpu amd mi? eğer amd ise single channel yani 1x8 sistemin performansını baya düşürür amd işlemcilere dual channel yani 2x8 tavsiye edilir, benim tavsiyem aldığın ramin tıpatıp aynısından bir tane daha alman fakat tıpatıp aynısı bile olsa dual channel çalışmama ihtimali var en kötü sistemi 16gb yapmış olursun. laptobunda dual channel desteği ve ram slotu olduğundan emin olup almanı tavsiye ederim.evet ram 1x8
peki bu %1 değerim nasıl olayı ne?
i5-12450HX İşlemcim yani intel. Ram'im 1x8 Dediğiniz gibi tek ram yetmiyor galiba8 gb ram yeni nesil oyunlar için kesinlikle yetmez. kullandığın cpu amd mi? eğer amd ise single channel yani 1x8 sistemin performansını baya düşürür amd işlemcilere dual channel yani 2x8 tavsiye edilir, benim tavsiyem aldığın ramin tıpatıp aynısından bir tane daha alman fakat tıpatıp aynısı bile olsa dual channel çalışmama ihtimali var en kötü sistemi 16gb yapmış olursun. laptobunda dual channel desteği ve ram slotu olduğundan emin olup almanı tavsiye ederim.
ram almadım cihazım laptop8 gb ram yeni nesil oyunlar için kesinlikle yetmez. kullandığın cpu amd mi? eğer amd ise single channel yani 1x8 sistemin performansını baya düşürür amd işlemcilere dual channel yani 2x8 tavsiye edilir, benim tavsiyem aldığın ramin tıpatıp aynısından bir tane daha alman fakat tıpatıp aynısı bile olsa dual channel çalışmama ihtimali var en kötü sistemi 16gb yapmış olursun. laptobunda dual channel desteği ve ram slotu olduğundan emin olup almanı tavsiye ederim.
ram alınız mı demedim ram slotunuz bulunuyor mu dedim. İçini açıp bakmanız gerekiyor 2. bir slot varsa, laptopta olsa ramin aynısından alıp 16gb yükseltmesi yapabiliyorsunuz.i5-12450HX İşlemcim yani intel. Ram'im 1x8 Dediğiniz gibi tek ram yetmiyor galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
ram almadım cihazım laptop
ram alınız mı demedim ram slotunuz bulunuyor mu dedim. İçini açıp bakmanız gerekiyor 2. bir slot varsa, laptopta olsa ramin aynısından alıp 16gb yükseltmesi yapabiliyorsunuz.
Panelini çok övüyolar ghosting olduğunu sanmıyorumloq serisinde ghosting vardı sanırım ondan olabilir
Varsa bile nasıl cözebilirim ghostingiloq serisinde ghosting vardı sanırım ondan olabilir
çözülmez 8 daha ram takmayı dene önce2. Slot var
Panelini çok övüyolar ghosting olduğunu sanmıyorum
Varsa bile nasıl cözebilirim ghostingi