Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,536
11.6 cm?yoo hiç küçük değil tamtersine ortalama bir mouse
Orta elli bir insanın bile avuç içi kadar mouse?
11.6 cm?yoo hiç küçük değil tamtersine ortalama bir mouse
öyle değil mesela benimde elim küçük değil ama mouseyi kullanırken mousenin küçüklüğü rahatsız etmiyor yoksa önceden dev gibi bir şey kullanıyordum ama rahatsız etmedi ondan dolayı iyi kolay alışılıyor11.6 cm?
Orta elli bir insanın bile avuç içi kadar mouse?
İkiside güzel. Orta boyutta. Özellikleri de iyi zaten. Hangisini alırsan al pişman olmazsın. Ha illaha birini öner dersen omen 400 olabilir.Reis ben omen 400 msı GM08 ve msı GM11 arasında kaldım hangisi mantıklı olur sence
Seni rahatsız etmedi diye başkasını da etmeyecek anlamına gelmiyor. Bende aynı boyutta bir mouse kullandım. Elim 18 cm. Büyük değil. Ona rağmen rahatsız oldum. Mouse avuç içim kadardı. Elime oturmuyordu.öyle değil mesela benimde elim küçük değil ama mouseyi kullanırken mousenin küçüklüğü rahatsız etmiyor yoksa önceden dev gibi bir şey kullanıyordum ama rahatsız etmedi ondan dolayı iyi kolay alışılıyor
ehh herkesin kendi zevki benim elim 20cm ama rahatsız etmioyrİkiside güzel. Orta boyutta. Özellikleri de iyi zaten. Hangisini alırsan al pişman olmazsın. Ha illaha birini öner dersen omen 400 olabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Seni rahatsız etmedi diye başkasını da etmeyecek anlamına gelmiyor. Bende aynı boyutta bir mouse kullandım. Elim 18 cm. Büyük değil. Ona rağmen rahatsız oldum. Mouse avuç içim kadardı. Elime oturmuyordu.
Benimde 18cm markadan dolayı gm08 veya GM11 e biraz daha sıcak oldum ama herkes omen 400 diyo bir süre daha bakacam omen 600 düşerse 200lere onu alacamda şu an imkansız gibi o .dİkiside güzel. Orta boyutta. Özellikleri de iyi zaten. Hangisini alırsan al pişman olmazsın. Ha illaha birini öner dersen omen 400 olabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Seni rahatsız etmedi diye başkasını da etmeyecek anlamına gelmiyor. Bende aynı boyutta bir mouse kullandım. Elim 18 cm. Büyük değil. Ona rağmen rahatsız oldum. Mouse avuç içim kadardı. Elime oturmuyordu.
Tamamdır. Takip et bakalım.Benimde 18cm markadan dolayı gm08 veya GM11 e biraz daha sıcak oldum ama herkes omen 400 diyo bir süre daha bakacam omen 600 düşerse 200lere onu alacamda şu an imkansız gibi o .d
İkiside güzel. Orta boyutta. Özellikleri de iyi zaten. Hangisini alırsan al pişman olmazsın. Ha illaha birini öner dersen omen 400 olabilir.
Dostum bir müsadenle bir şey sorcam omen 400 ü diğerlerinden ayıran şey ne merak ettimde fiyat dışında kalite olarak ne farkları var gm08 le GM11 arasında