Overclock yapıyor musun?R5 2600X sistemime CPU Soğutucusu alacağım. Genellikle oyunlarda maksimum 75-76 nadiren 77-78 dereceleri görüyor. Daha serin çalışması için CPU Soğutucu almaya karar verdim. Kasam Sharkoon TG5. Önerileriniz neler?
Attığınız soğutucu İntel için yalnız.https://www.itopya.com/cooler-master-hyper-212-led-islemci-sogutucusu/ 260 tl ancak gayet iyi bir ürün
Attığınız soğutucu İntel için yalnız.
Güzel bir soğutucuya benziyor. Dediğim fiyat aralığında bundan daha iyisi var mıdır?Bu linkteki ürüne bir bakın isterseniz aynı sayfada inceleme videosu da var.
Onu bilmiyorum işteGüzel bir soğutucuya benziyor. Dediğim fiyat aralığında bundan daha iyisi var mıdır?
Uyumlu Soketler
1151, 2011-v3, 1156, 1155, 1150, AM3+, AM3, 775
detayları okursanız sevinirim
İşlemci soğutucu alırken en önemli şey İşlemci TDP değeridir. Ve senin işlemcinin ki varsayılan olarak 95w, Eğer ilerde overclock yapmayı düşünüyorsan, 140-150 gibi ısılara çıkabilir. İşlemcide olduğu gibi soğutucularda da bu değer vardır.Yok, overclock yapmıyorum.
Dark Freezer X94 ve X120 AM4 desteklemiyor. Ayrıca Dark markası fazla önerilmiyor. Alınır mı? Sizin fikriniz ne bu konuda?İşlemci soğutucu alırken en önemli şey İşlemci TDP değeridir. Ve senin işlemcinin ki varsayılan olarak 95w, Eğer ilerde overclock yapmayı düşünüyorsan, 140-150 gibi ısılara çıkabilir. İşlemcide olduğu gibi soğutucularda da bu değer vardır.
Dark freezer X92 - 95 watt TDP
Dark Freezer X94 - 120 watt TDP Çift kule çift fan
DarkFreezer X120 - 180 watt TDP 12 cm fan