Bunu gördüm ama hiç duymadığım bir marka. Sizce Medusa’dan daha mı iyi? Kullanan var mı?![]()
Kulaklıklar
Ses kalitesinde üstün performansa sahip kulaklık seçenekleri, Bluetooth ve kablosuz modeller, kulak üstü ve kulak içi kulaklıklarla Kulaklıklar kategorimizde. Stilinize ve müzik deneyiminize uygun kulaklığı bulun. Hemen keşfedin!www.teknostore.com
Tabii ki de daha iyi. Ben olsam açıkçası bu fiyattaki trust, rampage kulaklıkları alacağıma bunu alırım.Bunu gördüm ama hiç duymadığım bir marka. Sizce Medusa’dan daha mı iyi? Kullanan var mı?
İncelemesini bulamadım link atabilir misiniz?
Siz Trust Blizz’i önermişsiniz. Sizce gerçekten 229tl yi hakediyor mu? Medusa ya da tronsmart’tan iyi midir?Rehber - Bütçeye Göre Kulaklık Önerileri
Bu rehberde çoğu bütçe için alınabilecek kulaklıkları sıralayacağım. Eklenmesi gereken kulaklık olduğunu düşünüyorsanız söyleyebilirsiniz. 100 TL altı: Xiaomi Piston Basic (40 TL) : Kendimde kullanıyorum gayet iyi...donanimarsivi.com
Bence gayet iyi ancak mikrofon'u çıkmıyor haberiniz olsun.İncelemesini bulamadım link atabilir misiniz?
Siz Trust Blizz’i önermişsiniz. Sizce gerçekten 229tl yi hakediyor mu? Medusa ya da tronsmart’tan iyi midir?
Trust Blizz 7.1 ve RGB’si var. Tronsmart Sono’nun sürücüleri daha iyi. Siz karar verin.İncelemesini bulamadım link atabilir misiniz?
Siz Trust Blizz’i önermişsiniz. Sizce gerçekten 229tl yi hakediyor mu? Medusa ya da tronsmart’tan iyi midir?
O zaman Trust alacağım gibi. Mikrofonunun çıkması önemli değil ama kısa sürede bozulmaz değil mi?Trust Blizz 7.1 ve RGB’si var. Tronsmart Sono’nun sürücüleri daha iyi. Siz karar verin.
Sanmıyorum.O zaman Trust alacağım gibi. Mikrofonunun çıkması önemli değil ama kısa sürede bozulmaz değil mi?
Bilemedim Transmart ve Trust arasında kaldım. İkisi de hoşuma gitti.transmart sono öneririm bu linkte alpha x ile karşılaştırmamİnceleme - Transmart sono vs Alpha x
Arkadaşlar bugün transmart sono'nun kullanışlı olup olmadığından ve alpha x ile karşılaştırmasını yapıcağım.Her iki kulaklığıda kullandım. 1.Mikrofon: Transmart sono'nun gerçekten iyi bir mikrofonu var ve karşı tarafa ses giderken herhangi bir cızırtı veya dipses yok. Ayrıca mikrofonu...donanimarsivi.com