? Rampage rmk x quadro kullaniyorum 7.1i gayet guzelBu bütçeye gerçek 7.1 imkansız
Gerci 350 tl olmus bi bakayim dedim 180tl ye almıştımBu bütçeye gerçek 7.1 imkansız
Sen kulaklıklar hakkında nasıl bilgi sahibisin? Yani bu modeli nasıl öğrendin iyi olduğunu nerden biliyorsun? Kendimi nasıl geliştirebilirim?Edifier G2 düşünebilirsin
Ufak bi piyasa araştırması ile bilgi sahibi olunabilir. Tecrübe edinmek daha etkili tabi ki.Sen kulaklıklar hakkında nasıl bilgi sahibisin? Yani bu modeli nasıl öğrendin iyi olduğunu nerden biliyorsun? Kendimi nasıl geliştirebilirim?
Onun 7.1 olduğuna inanıyor musun ayrıca bütçeyi aşıyor bilen arkafaşlara soruyorum cidden 7.1 mi? Rampage rmk x quadro kullaniyorum 7.1i gayet guzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerci 350 TL olmus bi bakayim dedim 180tl ye almıştım
Kaynak listen nedir ve piyasa nasıl araştırılır?Ufak bi piyasa araştırması ile bilgi sahibi olunabilir. Tecrübe edinmek daha etkili tabi ki.
Bu kulaklıkla ilgili tecrübem yok fakat kaliteli bir markanin kulaklığı. Tr de pek incelemesi olmasa da yurt dışı kaynaklarında fiyatına göre oldukça iyi olduğu bahsediliyor, özellikle mikrofonu.
Kaynak googleKaynak listen nedir ve piyasa nasıl araştırılır?
Nasıl araştırıyorsun Google çok geniş bir kavram.
Bu kulaklığı hepsiburada üzerinden bulmuştum mesela 200 300tl arası modellere bakarken.Nasıl araştırıyorsun Google çok geniş bir kavram.