Neler Yeni

200 Bin TL bütçeye araba alınır mı?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,259
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Selam dostlarım, küçüklüğümden beri 2 tekerciyim ve bırakmakta istemiyorum, şu anda 200 lük bir motorum var ve memnunum.
Ama bu soğuk havalarda, bir ihtiyaç olduğunda veya ailemden birinin bir rahatsızlığı olduğunda vesaire başkalarından yardım istemeye çekinir oldum.
Arkadaşlarımda görüyorum, uygun fiyatlı araba alıyorlar geziyorlar, 200 bine araba olmaayabilir belki ama sonuçta içi sıcak ve kapalı yani.
Size sorum sizce motorsikletimle kalayım mı, yoksa bu bütçeye önerebileceğiniz bir şey var mı?
Eğer almazsam 1-2 seneye 1.3 multijet linea düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
caner yıldız
Selam dostum. avrupa 97-98-99 model ww polo classic veya hb çok rahat alırsın. satışı ağır ama kullanıcı için çok iyi klimalı hidrolik direksiyon.

fakaaaatt çok dikkatli olmalısın test sürüşü mutlaka 10 dk kadar yapmalısın. motor kronik olarak dalgalanabiliyor ustası her yerde yok.
temizini alırsan çok iyi.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,259
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selam dostum. avrupa 97-98-99 model ww polo classic veya hb çok rahat alırsın. satışı ağır ama kullanıcı için çok iyi klimalı hidrolik direksiyon.

fakaaaatt çok dikkatli olmalısın test sürüşü mutlaka 10 dk kadar yapmalısın. motor kronik olarak dalgalanabiliyor ustası her yerde yok.
Teşekkurler hocam bi araştırayım

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,259
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Hocam kilometre kaçı geçmemiş olsun, bir de hangi motorlar iyidir bu araçta, 1.6 ve 1.9 TDI var sanırsam

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,259
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
O paraya palio 1.3 mtj alınır ağrısız başın olur.
Ustası bol yakıtı düşük parçası ucuz.
Hocam tam poloya bakıyordum, çok güzel arabaymış falan diyordum, babamada söyledim.
Palio sürmüştüm ama taksi çıkmasıydı, ölmüştü nerdeyse benim sürdüğüm. Her hafta bir yeri bozuluyordu.
Dediginiz palio kaç km üstü ise almayayım, onu da listeme ekleyeyim bi araştırayım

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam tam poloya bakıyordum, çok güzel arabaymış falan diyordum, babamada söyledim.
Palio sürmüştüm ama taksi çıkmasıydı, ölmüştü nerdeyse benim sürdüğüm. Her hafta bir yeri bozuluyordu.
Dediginiz palio kaç km üstü ise almayayım, onu da listeme ekleyeyim bi araştırayım
200Bine 2006 model üstü bekleme km si 200bini geçmemiş palio bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
nadir göktan
Ben olsam Nissan Almera bakardım. Ben de 7 8 sene önce çok düşük bütçeyle araç bakıyordum. Yumurta kasa accentler falan alabiliyordum poloya falan bakamıyordum bile. HB nissan almera aldım 7 8 senedir kullanıyorum gayet memnunum. Bir bak sadece araştır.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,259
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Ben olsam Nissan Almera bakardım. Ben de 7 8 sene önce çok düşük bütçeyle araç bakıyordum. Yumurta kasa accentler falan alabiliyordum poloya falan bakamıyordum bile. HB nissan almera aldım 7 8 senedir kullanıyorum gayet memnunum. Bir bak sadece araştır.
Tamamdır hocam onu da araştırayım, palioyu listeleye listeleye 10 tane ilan ya kaldı ya kalmadı.
Wv de çok ilan var ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu mudur hocam? bu bütçeye çok ilan yok, çoğuda 400k km

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Enes
bende 165k ve üstü fiyatlarda peugot 206 bakıyorum şu sıralar hem ayağımı yerden kessin hem düzgün bi görüntüsü olsun diye düşündüğümde mantıklı geliyor. Bu araçların minimum 15-20 yaşında olduğunu düşünürsek kasasında veya kozmetiğinde bir sorun olmamasını beklemek yanlış olur ben yürürü düzgün olsun gerisi önemli değil kafasıyla bakıyorum eğer baktığım ilanlarda yürürü konusunda yalan söylenmiyorsa bu modelide araştırmanızı öneririm. Peugotun en çok satan arabasıydı diye hatırlıyorum.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,259
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
bende 165k ve üstü fiyatlarda peugot 206 bakıyorum şu sıralar hem ayağımı yerden kessin hem düzgün bi görüntüsü olsun diye düşündüğümde mantıklı geliyor. Bu araçların minimum 15-20 yaşında olduğunu düşünürsek kasasında veya kozmetiğinde bir sorun olmamasını beklemek yanlış olur ben yürürü düzgün olsun gerisi önemli değil kafasıyla bakıyorum eğer baktığım ilanlarda yürürü konusunda yalan söylenmiyorsa bu modelide araştırmanızı öneririm. Peugotun en çok satan arabasıydı diye hatırlıyorum.
Bunuda araştırayım hocam, en son bulduklarım arasından yazayım buraya, 206 da hangi motor iyidir hocam

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren
Eski fransıza girilmez alman olarakta ben olsam girmem en mantıklısı ya toyata 1.3 ya fiattan palio vs ya da diğer eski japonlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,575
Üyeler
169,149
Son üye
Yusuf342
Top Bottom