Neler Yeni

Öneri 200 liraya sade micli kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Ona baktım hocam zaten, aynı değiller sadece tasarım aynı.
Rampage'in ucuz olmasının bir sebebi de bu zaten.
Tasarıma ayrı bir bütçe, AR-GE falan ayırmıyor.
Çin'de belirli bir fabrika kulaklık tasarım kalıpları üretiyor.
Rampage gibi Çin'de üretim yapan firmalar bunlardan beğendiğini seçiyor.
Tasarımı alıp kendince içlerini doldurup tekrar satışa sunuyorlar.
O yüzden AliExpress'e girince çoğu Rampage kulaklığın aynılarını görüyoruz.
Fakat, iyi bir şekilde eminim ki özellikleri aynı değil. Sadece tasarımları aynı.
Mesela Tronsmart Sono ve Plus olmayan Drop da öyle, bakabilirsiniz.
Pedlerine kadar tasarımları aynı fakat sesleri aynı değil, stok olmadığı ve Vatan olduğu için fiyat o kadar pahalı.
Böyle bir sürü örnek var, bu markaların olayı bu ve bazı ürünleri de OEM üretim direkt.
O yüzden ucuz ve f/p ürünleri var fakat aynı değiller.
Şimdi kararsız kaldım bir yandan tronsmart güzel geliyor çünkü kırılma ve mikrofonu kırma oranım az gibi birde
Şu modelde güzel gibi ama kararsız kaldım baya

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Genellikle oyun için olacaksa trust al ama RGB takıntım yok diyorsan tronsmart al
Rgb filan takıntım yokta trust plastik diye çabuk kırarım diye korkuyorum tronsmart ın yanları metalimsi diye kırarmam daha sağlam ama bazıları markalı bişey al diyor ondan yoksa tronsmart taraftarıyım

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
RGB filan takıntım yokta trust plastik diye çabuk kırarım diye korkuyorum tronsmart ın yanları metalimsi diye kırarmam daha sağlam ama bazıları markalı bişey al diyor ondan yoksa tronsmart taraftarıyım
Ben alsam tronsmart alırdım hatta elimdekini satı p onu almayı düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Ben alsam tronsmart alırdım hatta elimdekini satı p onu almayı düşünüyorum
Bende onu düşünüyorum hem sade hem de her yerde kullanılır evde otobüste dışarda spor salonunda ben alıcam ama mic lazım olursa yoksa ilerde şuanki hadron yetiyor bana :D

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Rampage'in üretim yaptırdığı fabrikalar da farksız değil açıkçası, EKSA da aynı modelin üzerine sadece marka basmayla yetinmiş gibi görünüyor. Sürücüler falan aynı yüksek ihtimal. Yazılımı bile aynıdır, bakmadım ancak öyle tahmin ediyorum. Aldıktan sonra karşılaştırabiliriz aslında bu kulaklığa sahip biriyle. Bu tarz hiçbir inceleme bulunmadığından net yargıya varmak zor.

Attığın kulaklıklarda sürücüler farklı gözüküyor, teknik özellikler farklı çünkü. Marka istediğini koydurabilir tabii ancak karşılaştırdıklarımız aynı. Teknik özellikler tamamıyla aynı, tasarım da aynı. Sürücüler de yüksek ihtimal aynı, 50mm. Dediğim gibi açıp bakmadan görmek zor.
Konu sahibinden özür dilerim.
Hocam, ürünü aldınız mı ? Memnun musunuz ?

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
@Yakup42 MPOW BH415A aldım. Rampage Fury X'in farklı bir markadaki adı diyebilirim. Bu tarz fason ürünler AliExpress'ten daha ucuza alınabiliyor, tabii garanti ve kargo süreleri bakımından bazen değmeyecek farklar olabiliyor. 287 TL'ye geldiği görünce düşünmeden aldım, orası ayrı :)

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
@Yakup42 MPOW BH415A aldım. Rampage Fury X'in farklı bir markadaki adı diyebilirim. Bu tarz fason ürünler AliExpress'ten daha ucuza alınabiliyor, tabii garanti ve kargo süreleri bakımından bazen değmeyecek farklar olabiliyor. 287 TL'ye geldiği görünce düşünmeden aldım, orası ayrı :)
Hayırlı olsun, bende bu ürünü almayı düşünüyorum. Önerir misiniz ? https://m.tr.aliexpress.com/item/40...earchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Alınır, Rampage tarafında Drop Plus modeli olması gerek. Technopat'ta bir konuda konuşmuştuk bunu. Kupon kardeşliğini kullanıp 75 TL veya daha fazla miktarda indirim kuponu alabilirsin, o şekilde 200 TL veya altı + vergi şeklinde gelir. 200 TL'ye değer bir kulaklık. Pro modelini almalısın bu arada.

YiG00zA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yiğit topci
James Donkey 710 177tl aldım ama şuan kaç tl bilmiyorum

Top Bottom