Hacışakirli zemzem
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,782
- İsim
- .
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi kararsız kaldım bir yandan tronsmart güzel geliyor çünkü kırılma ve mikrofonu kırma oranım az gibi birdeOna baktım hocam zaten, aynı değiller sadece tasarım aynı.
Rampage'in ucuz olmasının bir sebebi de bu zaten.
Tasarıma ayrı bir bütçe, AR-GE falan ayırmıyor.
Çin'de belirli bir fabrika kulaklık tasarım kalıpları üretiyor.
Rampage gibi Çin'de üretim yapan firmalar bunlardan beğendiğini seçiyor.
Tasarımı alıp kendince içlerini doldurup tekrar satışa sunuyorlar.
O yüzden AliExpress'e girince çoğu Rampage kulaklığın aynılarını görüyoruz.
Fakat, iyi bir şekilde eminim ki özellikleri aynı değil. Sadece tasarımları aynı.
Mesela Tronsmart Sono ve Plus olmayan Drop da öyle, bakabilirsiniz.
RAMPAGE R36 DROP 7.1 USB SURROUND GAMİNG MİKROFONLU KULAKLIK-SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAMPAGE R36 DROP 7.1 USB SURROUND GAMİNG MİKROFONLU KULAKLIK-SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comPedlerine kadar tasarımları aynı fakat sesleri aynı değil, stok olmadığı ve Vatan olduğu için fiyat o kadar pahalı.Kulaklıklar
Ses kalitesinde üstün performansa sahip kulaklık seçenekleri, Bluetooth ve kablosuz modeller, kulak üstü ve kulak içi kulaklıklarla Kulaklıklar kategorimizde. Stilinize ve müzik deneyiminize uygun kulaklığı bulun. Hemen keşfedin!www.teknostore.com
Böyle bir sürü örnek var, bu markaların olayı bu ve bazı ürünleri de OEM üretim direkt.
O yüzden ucuz ve f/p ürünleri var fakat aynı değiller.
Şu modelde güzel gibi ama kararsız kaldım baya