Çok rezilsiniz kendi kulaklığınızın kötü yönleri söylendi diye insanları küfürle tehdit ediyorsunuz yazık.hocam 220 verin ve cuma gününü bekleyip incehesap indiriminden James Donkey 7.1 alın. Şuan stokta yok ama 170 e falan düşüyor. şuan en ucuz n11 de 305 TL idi sanırsam. yalan olmasın ama cuma gününe kadar beklerseniz alırsınız.
Mikrofonlu Kulaküstü kulaklık arıyorum
bütçem 100-200tl arası. fps oyunları için kullanıcam. 7.1 özelligi olursa cok daha iyi olur .
çok komiksinÇok rezilsiniz kendi kulaklığınızın kötü yönleri söylendi diye insanları küfürle tehdit ediyorsunuz yazık.
hocam biraz pahalı ama şu var https://www.incehesap.com/corsair-v...1203-eu-kablolu-gaming-kulaklik-fiyati-45243/hocam 220 verin ve cuma gününü bekleyip incehesap indiriminden James Donkey 7.1 alın. Şuan stokta yok ama 170 e falan düşüyor. şuan en ucuz n11 de 305 TL idi sanırsam. yalan olmasın ama cuma gününe kadar beklerseniz alırsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Frenerno yine mi sen ? başımdan git artık dc ver dedim vermedin zaten kaşınıyorsun dövücem şimdi seni
Gerçekten komiksin 200tl bütçeye 815tl önermek yaşını, anlama becerini insanlara gösterme bari.hocam biraz pahalı ama şu var https://www.incehesap.com/corsair-v...1203-eu-kablolu-gaming-kulaklik-fiyati-45243/
yanlış kişinin paylaşımına atmışım hocam pardon :dGerçekten komiksin 200tl bütçeye 815tl önermek yaşını, anlama becerini insanlara gösterme bari.
kusura bakmayın hocam yanlış kişiye atmışım :dMikrofonlu Kulaküstü kulaklık arıyorum
bütçem 100-200tl arası. fps oyunları için kullanıcam. 7.1 özelligi olursa cok daha iyi olur .
ilk defa bir işe yaradınız :d yanlış kişiye atmışım :dGerçekten komiksin 200tl bütçeye 815tl önermek yaşını, anlama becerini insanlara gösterme bari.
Etkinliğin öyle demiyor amayanlış kişinin paylaşımına atmışım hocam pardon :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
kusura bakmayın hocam yanlış kişiye atmışım :d
?Etkinliğin öyle demiyor ama Alıntıyı görüntüle
senin bi şey yazmadığın konu canım. her şeye maydanoz olma. burnunu sokma her şeyeEtkinliğin öyle demiyor ama Alıntıyı görüntüle