rookie27
80+ Gold
"harçiyacahımı" Bu kelime beni yıktı. Anlamak için 40 takla attım. Doğrusunu da unuttum.
"harçiyacahımı" Bu kelime beni yıktı. Anlamak için 40 takla attım. Doğrusunu da unuttum.
Otomatik düzeltme den oldu harçıyagım gibi bir şey yazdığımı da yanlış yazım hatası plak algılıyor telefon (temsilidir harcıyacağım )"harçiyacahımı" Bu kelime beni yıktı. Anlamak için 40 takla attım. Doğrusunu da unuttum.
1.5 yıllık sanal arkadaşımla 2 gün önce buluştuk iyiki köşeye para atmışız önceden sözleşmiştik köşeye para atalım diye buluştuğumuzda çatur çutur yedik valla ek bi gelirin yoksa oyuna para vermek saçma benceGit arkadaşınla gez , yemek falan ye. ROBLOX a para mı yatıracaksın
y a ben de dik kat ed miom dos tu m nereye harciyacahini kara verd in mi?Oto Matik düzeltmeden sıkıntı çıkıyor biraz bide forum diye biraz dikkat etmiyor um .
Yaşın kaç bilmiyorum ama xbox game pass oyunları sistemin kaldırırsa çok avantajlı bir sistem benceMerhaba ben 200tl harçiyacahımı ama karar veremedim Steam hesabımı diz sem yoksa roblox a mı yaptırsam roblox diye laf etmeyin lütfen normal de Steam e yaptırırım ama Xbox game paşa +4 5 tane daha oynamadığım oyunlar var roblox dan zevk alıyor um bide PS3 kolunu PC ye takıp çalıştırmayı başardım spilit screen oyunları oynaya çam Xbox game pass dede adam akıllı oyun oynamadım sizce ne yapıyım ?
"harcıyacağımı""harçiyacahımı" Bu kelime beni yıktı. Anlamak için 40 takla attım. Doğrusunu da unuttum.
"harcayacağımı""harcıyacağımı"
bende unutmuşum"harcayacağımı"
Lole de yatırılmaz beeLol'e 666tl yatırdım.Oyunlarda kozmetik ürünlere para verilmez.Pişman değilim.
ben zulaya yatırdım hocam beLole de yatırılmaz bee