PoopKiller
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 175
- Bütçe
- 250
yeterki gecikme olmasın LoL Hoi4 Te iyi olsun
pazarama değilde başka yerde varmı çok güvenmiyorumPazaramadan ilk siparişin olacaksa bu ürünü baya uyguna kod ile alabilirsin.
![]()
![]()
İş bankasının e ticaret sitesi. Ürünü alacağın fiyat 169TL. Satıcı da pazarmanın kendisi. Depodan ürünü paketleyip gönderiyorlar.pazarama değilde başka yerde varmı çok güvenmiyorum
iade falan varmı ürünü beğenmessem? ve alcam galiba 169 tl çok iyi gözüküyorİş bankasının e ticaret sitesi. Ürünü alacağın fiyat 169TL. Satıcı da pazarmanın kendisi. Depodan ürünü paketleyip gönderiyorlar.
boşver söyledim en fazla ne olabilir 169 tl ye ekmek bile gelmiyorİş bankasının e ticaret sitesi. Ürünü alacağın fiyat 169TL. Satıcı da pazarmanın kendisi. Depodan ürünü paketleyip gönderiyorlar.
İş bankasının e ticaret sitesi. Ürünü alacağın fiyat 169TL. Satıcı da pazarmanın kendisi. Depodan ürünü paketleyip gönderiyorlar.
Yani bende böyle düşünüyorum. Gerçekten çok iyi fiyat. Aşırı irdelemenin de mantığı yok. Aslında tam fiyat olan ürün. Sadece kupon kullanıyorsun. Üründen yana sorun çıkacağını da zannetmiyorum.boşver söyledim en fazla ne olabilir 169 tl ye ekmek bile gelmiyor