White Ravens
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
- Reaksiyon skoru
- 15,733
Bu tarz konularda pek tavsiye vermiyorum.Hocam 20bin TL var mining yapmayı düşünüyorum mantıklı mı amazon jp den ekran kartı alınır mi
Bu tarz konularda pek tavsiye vermiyorum.Hocam 20bin TL var mining yapmayı düşünüyorum mantıklı mı amazon jp den ekran kartı alınır mi
OluyorSiparişler iptal oluyor diye biliyorum olmuyor mu
Nasıl Alcan ozmn afkwjfoOluyor
EywBu tarz konularda pek tavsiye vermiyorum.
İptal mı etsem o zamanBeyaz olan daha Premium duruyor.
İleride satarken de kolaylık sağlar diye düşünüyorum.
Sadece kasası beyaz olsa vermezdim ama fanların da aynı renkte olması cazip kılıyor.
Beyaz olan alınabilir.
Ben iptal edersem oluyor.Nasıl Alcan ozmn afkwjfo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eyw
Normalde Amazon japonya Türkiye'ye kart gondermiyo diyorlardı ondan sordumİptal mı etsem o zaman
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben iptal edersem oluyor.
Bende sıkıntı yok parayi provizyona çekti bileNormalde Amazon japonya Türkiye'ye kart gondermiyo diyorlardı ondan sordum
O senin bileceğin iş.İptal mı etsem o zaman
Ben iptal edersem oluyor.
1 sene sonra satacağımO senin bileceğin iş.
Ama beyaz olan görsel açıdan çok daha iyi duruyor.
Ticaret için olsa ucuz olanı al, kâr edersin derdim.
Lakin ürünü kullanacaksın, görselliğin de önemi var.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
-
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Beyaz olanı al.1 sene sonra satacağım
Kardeşim bu vergi dahil 70 bine geliyor senin attığın vergisiz 76 bin vergi felan eklenince ??
İptal ettim knk , beyaz olan dünden bugüne 100 TL fiyatı düştü. Belki az daha düşer biraz daha bekliyim sipariş verimBeyaz olanı al.
Hayırlısı.İptal ettim knk , beyaz olan dünden bugüne 100 TL fiyatı düştü. Belki az daha düşer biraz daha bekliyim sipariş verim
Sağ olasın. Daha provizyondaki paranin geri hesaba düşmesini beklicem. Bakalım o zaman beyaz 61 e felan düşer belkiHayırlısı.
Güle güle kullan.