Kaan Lothbrok
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 773
200 TL'ye alabilceğim gamepadler nelerdir? Şimdiden teşekkür ediyorum.
hocam ben bu cihazı önermiyorum senelerdir aynı model ki titreşim özelliği de yok kablolu olması ayrı bir zarar![]()
Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Daha iyisini önerebilir misiniz?hocam ben bu cihazı önermiyorum senelerdir aynı model ki titreşim özelliği de yok kablolu olması ayrı bir zarar
nediyorsun hocamhocam ben bu cihazı önermiyorum senelerdir aynı model ki titreşim özelliği de yok kablolu olması ayrı bir zarar
Buyur ama sanırım yeni modeller sadece bluetooh ile bağlanıyor bende eski modeli var gayet memnunum 1 senedirDaha iyisini önerebilir misiniz?
"200 TL Gamepad önerisi"Buyur ama sanırım yeni modeller sadece bluetooh ile bağlanıyor bende eski modeli var gayet memnunum 1 senedir
Hocamm bu 300 lira amaBuyur ama sanırım yeni modeller sadece bluetooh ile bağlanıyor bende eski modeli var gayet memnunum 1 senedir
ha bütçeni biraz arttır demeyi unutmuşum"200 TL Gamepad önerisi"
Belli ki eskisini kullanıyorsunuz yeni çıkanları iyi değil ayrıca 300 TL. Logitech f310 senelerdir öneriliyor çünkü iyi bir gamepad kablosu olmasını eksi saymışsınız bu fiyata kablosuz gamepad bulsanız bile kalitesiz olur.gayet memnunum 1 senedir
Ben kuponla aliexpressten gamesir t4 pro alıcam 178tlye kuponun varsa öneririm.200 TL'ye alabilceğim gamepadler nelerdir? Şimdiden teşekkür ediyorum.
Dayı bunlar Telefon ve Laptoplar için.Buyur ama sanırım yeni modeller sadece bluetooh ile bağlanıyor bende eski modeli var gayet memnunum 1 senedir
çoğu yerde yok diye okudum ben var diyorsanız vardır tabiBelli ki eskisini kullanıyorsunuz yeni çıkanları iyi değil. Ayrıca 300 TL. Logitech f310 senelerdir öneriliyor çünkü iyi bir gamepad kablosu olmasını eksi saymışsınız bu fiyata kablosuz gamepad bulsanız bile kalitesiz olur. Titreşim özelliği yok yazmışsınız titreşim özelliği var.