F310'da titreşim özelliği yok ln.Titreşim özelliği yok yazmışsınız titreşim özelliği var.
F310'da titreşim özelliği yok ln.Titreşim özelliği yok yazmışsınız titreşim özelliği var.
işte bazı masaüstü pc lerde bluetooh özelliği bulunuyor ondan dedimDayı bunlar Telefon ve Laptoplar için.
Çok saçma bir tercih olur. Bu yeni modelleri tercih edilmiyor ve zamanında kronik sorunlu diye Monster toplattırdı bunu. Üstelik 100TL daha pahalı.işte bazı masaüstü pc lerde bluetooh özelliği bulunuyor ondan dedim
aslında uygundu zamanında mesela ben eski modelini 150tl ye aldım bir süre sonra gelen zamla 300 yaptılarÇok saçma bir tercih olur. Bu yeni modelleri tercih edilmiyor ve zamanında kronik sorunlu diye Monster toplattırdı bunu. Üstelik 100TL daha pahalı.
Yanlış biliyormuşum kusura bakmayın özür dilerim.çoğu yerde yok diye okudum ben var diyorsanız vardır tabi![]()
Hocam biraz arttırmak olmuyor o.ha bütçeni biraz arttır demeyi unutmuşum![]()
Hocam bu model nedense bana küçük geliyor.![]()
Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com