Snajjshsbsb
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
200 TL gamepad önerisi basit oyunlar oynayacağım birde eğer önerileri Hepsiburadadan yapacaksanız 50 TL kuponum var yani 250 TL'lik öneride yapabilirsiniz
hocam o bütçeye kalitesizler ve çakmalar var önerim bütçeyi daha arttırıp f310 veya orijinal dualshock 4 almanız200 TL gamepad önerisi basit oyunlar oynayacağım birde eğer önerileri Hepsiburadadan yapacaksanız 50 TL kuponum var yani 250 TL'lik öneride yapabilirsiniz
Maalesef arttıran zaten basit oyunlar oynayacağım bu fiyata uygun bir şey yokmuhocam o bütçeye kalitesizler ve çakmalar var önerim bütçeyi daha arttırıp f310 veya orijinal dualshock 4 almanız
Maalesef arttıran zaten basit oyunlar oynayacağım bu fiyata uygun bir şey yokmu
bu koruyucu silikon dostum ?![]()
HavuzElektronik Lucky Fox Xbox One S One X Xbox E Joystick Ve Analog Uyumlu Koruyucu Silikon Set Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HavuzElektronik Lucky Fox Xbox One S One X Xbox E Joystick Ve Analog Uyumlu Koruyucu Silikon Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben gamepad sandım çok pardonbu koruyucu silikon dostum ?
dostum senin ütçene yakın bu var https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07X5DZ8QS/ref=ox_sc_act_image_2?smid=A2IM0LNMXEBGIZ&th=1 ancak ithalat ücreti falan vs istiyor 93 lira kadar toplam 300 küsür ediyor200 TL gamepad önerisi basit oyunlar oynayacağım birde eğer önerileri Hepsiburadadan yapacaksanız 50 TL kuponum var yani 250 TL'lik öneride yapabilirsiniz
200 TL gamepad önerisi basit oyunlar oynayacağım birde eğer önerileri Hepsiburadadan yapacaksanız 50 TL kuponum var yani 250 TL'lik öneride yapabilirsini
Veremem o kadardostum senin ütçene yakın bu var https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07X5DZ8QS/ref=ox_sc_act_image_2?smid=A2IM0LNMXEBGIZ&th=1 ancak ithalat ücreti falan vs istiyor 93 lira kadar toplam 300 küsür ediyor
hızlı bozuluyorlar ama işini görür dostumVeremem o kadar
Post automatically merged:
Replika dualshock 3 işimi görürmü
dualschock sadece ps da kullanılıyor. Pcde kullanamazhocam o bütçeye kalitesizler ve çakmalar var önerim bütçeyi daha arttırıp f310 veya orijinal dualshock 4 almanız
Pc de mi kullanacaksın Ps de miVeremem o kadar
Replika dualshock 3 işimi görürmü
Pc dedualschock sadece ps da kullanılıyor. Pcde kullanamaz
Pc de mi kullanacaksın Ps de mi
Hayır hocam pc de kullanılabiliyor.dualschock sadece ps da kullanılıyor. Pcde kullanamaz
Pc de mi kullanacaksın Ps de mi