- Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka önerebileceğiniz yokmu hocam bütçeme göre.Yani ne diyebilrim hocam. O zaman ilk önerilen easymx x5 ya da gamesir nova lite alıp geçeceksiniz.
Başka önerebileceğiniz yokmu hocam bütçeme göre.Yani ne diyebilrim hocam. O zaman ilk önerilen easymx x5 ya da gamesir nova lite alıp geçeceksiniz.
Hocam bütçenize uygun olanların hepsi önerildi. En iyilerini önerdik bir de.Başka önerebileceğiniz yokmu hocam bütçeme göre.
Hocam connectgame sitesi pek güven vermiyo gamesirinde rengi yeşil pek benlik değil.Hocam bütçenize uygun olanların hepsi önerildi. En iyilerini önerdik bir de.
Connectgame sitesinden bir alışveriş yapamdım ama güvenilir diye biliyorum. Renk konusunda da bir şey diyemem. Bana kalsa biraz daha para ekler daha iyi modellere bakarım.Hocam connectgame sitesi pek güven vermiyo gamesirinde rengi yeşil pek benlik değil.
Hocam secuzi lig diye bi gamepad var o nasıldır sizceConnectgame sitesinden bir alışveriş yapamdım ama güvenilir diye biliyorum. Renk konusunda da bir şey diyemem. Bana kalsa biraz daha para ekler daha iyi modellere bakarım.
İlk defa duydum yorum yapmam.Hocam secuzi lig diye bi gamepad var o nasıldır sizce
Gamepower forecenin aynısı diyorlar normalde bende Gamepower alıcaktımda stoklara gelmiyo.İlk defa duydum yorum yapmam.
Ben olsam alıyorken en iyisini almaya bakarım.Gamepower forecenin aynısı diyorlar normalde bende Gamepower alıcaktımda stoklara gelmiyo.
Hocam valla hiç bekleyesim yok benim dediklerimdede hall efekt gibi özellikler var yani öyle profesyonel oyuncuda değilim ilk Gamepad deneyimim olucak.Ben olsam alıyorken en iyisini almaya bakarım.
![]()
ATK Battle Axe Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...share.google
Bunun için beklerim ya da lite 2 için.
Para sizin hocam ne diyebilirim. Ben kendi fikrimi söylüyorum en sonunda siz size uygun olanı yapacaksınız.Hocam valla hiç bekleyesim yok benim dediklerimdede hall efekt gibi özellikler var yani öyle profesyonel oyuncuda değilim ilk Gamepad deneyimim olucak.
Haklısınız hocam ben biraz daha araştırıp ona göre alıcamPara sizin hocam ne diyebilirim. Ben kendi fikrimi söylüyorum en sonunda siz size uygun olanı yapacaksınız.