Paterica
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
ARKADAŞLAR BÜTÇE MAX 200TL
Hangi kulaklığı önerirsiniz
monster pusat almayı düşünüyordum ama birkaç rampage kulaklık falan gördüm güzele benziyorlar farklı kulaklıklarla deneyimleri olan arkadaşlara sormak istedim
örneğin bu üç model
m.trendyol.com
www.monsternotebook.com.tr
m.trendyol.com
Hangi kulaklığı önerirsiniz
monster pusat almayı düşünüyordum ama birkaç rampage kulaklık falan gördüm güzele benziyorlar farklı kulaklıklarla deneyimleri olan arkadaşlara sormak istedim
örneğin bu üç model
Rampage Rm-x7 Tornado Usb Rgb 7.1 Siyah Cmedıa 100b Chipset Usb Rgb Led Efektli Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Rm-x7 Tornado Usb Rgb 7.1 Siyah Cmedıa 100b Chipset Usb Rgb Led Efektli Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Pusat 7.1 Surround Lite RGB Oyuncu Kulaklığı
7.1 surround ses, RGB ışıklar ve net mikrofonla Pusat Lite oyun seslerini canlandırır. Monster Notebook ile farkı kulağınızda hissedin.
Rampage Rm-k6 Stark Usb 7.1 Double Rgb Efekt Metalik Gri Surround Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Rm-k6 Stark Usb 7.1 Double Rgb Efekt Metalik Gri Surround Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.