FOXN FOR WİN
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,156
Arkadaşlar Varmı Oyun öneriniz Varsa da nelerdir ? Açık dünya,Macera,eğlence Türü olursa Sevinirim ?
33 kuruşunuz daha varsa rdr 2 öneririmArkadaşlar Varmı Oyun öneriniz Varsa da nelerdir ? Açık dünya,Macera,eğlence Türü olursa Sevinirim ?
Benimde önerimdir rdr 2 gerçekten açık dünyası olsun grafikleri olsun hikayesi olsun çok iyi bir oyun. resmen son zamanlarda bağımlısı oldum33 kuruşunuz daha varsa rdr 2 öneririm
ama onlinesi var 40 tlm boşa gidicekBenimde önerimdir rdr 2 gerçekten açık dünyası olsun grafikleri olsun hikayesi olsun çok iyi bir oyun. resmen son zamanlarda bağımlısı oldum![]()
Hocam online almanıza gerek yok aslında ben offline modda takılıyorum hikaye üzerinden ilerliyorum.ama onlinesi var 40 tlm boşa gidicek![]()
hocam 240 tl de ederoyunu 5 kez bitirdim 6. kez başladımama onlinesi var 40 tlm boşa gidicek![]()
Cyberpunk düşünürseniz 200 tl karşılığında steam üzerinden hediye edebilirim.Arkadaşlar Varmı Oyun öneriniz Varsa da nelerdir ? Açık dünya,Macera,eğlence Türü olursa Sevinirim ?