https://www.gaming.gen.tr/urun/6305...-sensor-siyah-kablosuz-simetrik-gaming-mouse/ Bu fiyata daha iyisi yok.Merhaba bu gun sizden mouse onerisi istmeye geldim normalde vxe r1 pro alacaktim fakat bu gun stoklari bitmis pro max icinde 2500 tl degermi yoksa o fiyata daha iyisini bulabilirmiyim bilemedigim icin size sormak istedim
Kral bende alacağımda anlattığın olay nasıl oluyor bi açıklayabilir misin?iyzico %10 + 300tl cashback ile ggtr den scyrox al
iyzico uygulamasını indir kampanyalara katıl ggtr den iyzico ile ödeyi seç iyzico hesabının tel nosunu gir ödemeyi tamamla cashback gelecek iyzico sanal kart oluştur banka kartı gibi kullanKral bende alacağımda anlattığın olay nasıl oluyor bi açıklayabilir misin?
Sağol kral tamamen dijital şekilde oluyor değil mi?iyzico uygulamasını indir kampanyalara katıl ggtr den iyzico ile ödeyi seç iyzico hesabının tel nosunu gir ödemeyi tamamla cashback gelecek iyzico sanal kart oluştur banka kartı gibi kullan
evetSağol kral tamamen dijital şekilde oluyor değil mi?
Kampanyaya katılmaya unutma hocam.300tl yalan oluyo benimki yalan olduSağol kral tamamen dijital şekilde oluyor değil mi?