2000-2500TL gamepad önerisi bekliyorum.

200 tl daha ekleyip bunu alabilirsin. bu paralarda rakibi yok bence.

200 tl daha ekleyip bunu alabilirsin. bu paralarda rakibi yok bence.
Hocam bütçemi biraz daha arttırım Cyclone 2 alayım diyorum.

Hocam bütçemi biraz daha arttırım Cyclone 2 alayım diyorum.
o bir tık daha iyisi galiba bunun. ama farkları ne tam anlayamadım.

reddit de bir kac baslığa baktım supernovanın malzeme kalitesi ve hissiyatı daha iyi yazmış coğusu. ben yabancılara güveniyorum abi, ürünü aldıkları icin fanatik gibi savunmuyorlar.
1760288536066.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1760288664827.webp

reddit de bir kac baslığa baktım supernovanın malzeme kalitesi ve hissiyatı daha iyi yazmış coğusu.
Alıntıyı görüntüle
Bu biraz aklımı karıştırdı. Biraz araştırayım hocam eğer özellikleri çok daha iyi değilse Cyclone 2'nin, Supernova almak daha mantıklı olabilir.

Bu biraz aklımı karıştırdı. Biraz araştırayım hocam eğer özellikleri çok daha iyi değilse Cyclone 2'nin, Supernova almak daha mantıklı olabilir.
bir eklenti daha attım bak üste editleyip. yabancılara güven bence bizim türkler gibi aldıkları ürünü savunmuyorlar neyse o derler.

bir eklenti daha attım bak üste editleyip. yabancılara güven bence bizim türkler gibi aldıkları ürünü savunmuyorlar neyse o derler.
Evet gördüm onu da şimdi soruşturuyorum diğer forumlarda da.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Hocam bende zaten xbox 9. nesil bir gamepad var amacım daha kaliteli, teknolojilerden yararlanabileceğim bir ürün almak ama GameSir Super Nova aklımı çok karıştırdı. Sizce hangisini almak daha mantıklı?

İndirim kuponunu nereden alıyoruz hocam? Bende yok sanırım.
şöyle bir şey yazıyorsa indirim uyguluyor

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-10-12 205305.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-12 205305.webp
    5.7 KB · Hit: 13
Hocam bende zaten xbox 9. nesil bir gamepad var amacım daha kaliteli, teknolojilerden yararlanabileceğim bir ürün almak ama GameSir Super Nova aklımı çok karıştırdı. Sizce hangisini almak daha mantıklı?

İndirim kuponunu nereden alıyoruz hocam? Bende yok sanırım.
Şöyle diyeyim: Büyük bir sıçrama istiyorsan, bütçeni biraz artırıp GameSir Cyclone 2 al. Ancak GameSir Super Nova da seni tatmin edecek bir fark yaratır. Premium hissiyatı, kaymaz kauçuk yüzeyleri, hall effect analog ve tetikleri, makro tuşları, yazılım desteği, şarj dock’u, tuş diziliminin değiştirilebilir olması, değişebilen ön yüz plakası ve düşük gecikmesiyle oldukça hızlı bir gamepad. Bu farkları rahatlıkla hisseder ve memnun kalırsın.

Şu an hayatında hiç et yememiş ama “ekmek çok iyi” diyen biri gibisin; o yüzden söylediklerin pek etkili bir öneri olmuyor.

Şöyle diyeyim: Büyük bir sıçrama istiyorsan, bütçeni biraz artırıp GameSir Cyclone 2 al. Ancak GameSir Super Nova da seni tatmin edecek bir fark yaratır. Premium hissiyatı, kaymaz kauçuk yüzeyleri, hall effect analog ve tetikleri, makro tuşları, yazılım desteği, şarj dock’u, tuş diziliminin değiştirilebilir olması, değişebilen ön yüz plakası ve düşük gecikmesiyle oldukça hızlı bir gamepad. Bu farkları rahatlıkla hisseder ve memnun kalırsın.
Hocam şimdilik oyun alma kararı verdim. Elimdeki Xbox 9.nesil bana her anlamda yeten bir ürün. Sürekli oyun tüketen biri olarak oyunsuz kalmaktansa, oyun alıp elimdeki gamepad ile bir süre daha devam edeyim diyorum. Çünkü gamepad alsam, ne oynayacağım ben diye düşüneceğim. Gamepad'i şimdilik 2 ay sonraya erteliyorum. Zamanı geldiğinde de direk Cyclone 2 alacağım.

reddit de bir kac baslığa baktım supernovanın malzeme kalitesi ve hissiyatı daha iyi yazmış coğusu. ben yabancılara güveniyorum abi, ürünü aldıkları icin fanatik gibi savunmuyorlar.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Ürünler arasında belirgin farklar var. Cyclone 2’nin daha iyi olmasının nedenleri:
  • Mekanik tuşlar
  • Mekanik D-Pad
  • Tetiklerde mekanik ve hall effect arasında geçiş yapabilme özelliği
  • Pil kapasitesi daha düşük olmasına rağmen daha uzun pil ömrü
  • TMR analoglara sahip olması
  • Daha hafif tasarım
  • Daha iyi arka tuş yapısı
  • Telefon tutucu desteği
  • 3.5 mm jack girişi bulunması
Super Nova’nın Cyclone 2’ye karşı artıları ise:
  • Tuş dizilimi değiştirilebilir
  • Ön yüz plakası değiştirilebilir
  • Kaymaz silikon kaplama
Farklara bakıldığında Cyclone 2’nin özellik açısından daha iyi olduğunu görebiliyorsun.
Ancak bu, Super Nova’nın kötü bir cihaz olduğu anlamına gelmiyor. Sadece donanım bakımından Cyclone 2 biraz daha önde.
Her iki cihaz da kullanıcıyı memnun eder; önemli olan ne kadar bütçe ayırmak istediğin.
İkisi arasında yaklaşık 800–1000 TL fark var. Bu farkı karşılayabiliyorsan Cyclone 2 bu bedele değer.
Ama bütçeni zorlamak istemiyorsan Super Nova ile de gayet mutlu olacağını düşünüyorum, çünkü Xbox gamepad sanıldığı kadar çok büyük bir fark yaratmıyor.

Hocam şimdilik oyun alma kararı verdim. Elimdeki Xbox 9.nesil bana her anlamda yeten bir ürün. Sürekli oyun tüketen biri olarak oyunsuz kalmaktansa, oyun alıp elimdeki gamepad ile bir süre daha devam edeyim diyorum. Çünkü gamepad alsam, ne oynayacağım ben diye düşüneceğim. Gamepad'i şimdilik 2 ay sonraya erteliyorum. Zamanı geldiğinde de direk Cyclone 2 alacağım.
Elinizdeki ürün bozuk değilse ve aceleniz yoksa, Xbox gamepad ile devam edebilirsiniz. Sonuçta oynayacak oyun olmadıktan sonra, gamepad’in pek bir anlamı kalmıyor.

Ürünler arasında belirgin farklar var. Cyclone 2’nin daha iyi olmasının nedenleri:
  • Mekanik tuşlar
  • Mekanik D-Pad
  • Tetiklerde mekanik ve hall effect arasında geçiş yapabilme özelliği
  • Pil kapasitesi daha düşük olmasına rağmen daha uzun pil ömrü
  • TMR analoglara sahip olması
  • Daha hafif tasarım
  • Daha iyi arka tuş yapısı
  • Telefon tutucu desteği
  • 3.5 mm jack girişi bulunması
Super Nova’nın Cyclone 2’ye karşı artıları ise:
  • Tuş dizilimi değiştirilebilir
  • Ön yüz plakası değiştirilebilir
  • Kaymaz silikon kaplama
Farklara bakıldığında Cyclone 2’nin özellik açısından daha iyi olduğunu görebiliyorsun.
Ancak bu, Super Nova’nın kötü bir cihaz olduğu anlamına gelmiyor. Sadece donanım bakımından Cyclone 2 biraz daha önde.
Her iki cihaz da kullanıcıyı memnun eder; önemli olan ne kadar bütçe ayırmak istediğin.
İkisi arasında yaklaşık 800–1000 TL fark var. Bu farkı karşılayabiliyorsan Cyclone 2 bu bedele değer.
Ama bütçeni zorlamak istemiyorsan Super Nova ile de gayet mutlu olacağını düşünüyorum, çünkü Xbox gamepad sanıldığı kadar çok büyük bir fark yaratmıyor.

Elinizdeki ürün bozuk değilse ve aceleniz yoksa, Xbox gamepad ile devam edebilirsiniz. Sonuçta oynayacak oyun olmadıktan sonra, gamepad’in pek bir anlamı kalmıyor.
Elinize sağlık hocam bende bir süre düşündüm bu ürünler arasındaki farklar neler diye çok güzel açıklamışsınız. Şimdi tasarım olarak SuperNova benim daha çok hoşuma gitti hatta bakınca da yine SuperNova daha kaliteli duruyor ama herkesin Cyclone 2 önermesinin nedenini de anlayabiliyorum. Donanımı çok iyi bir ürünmüş. Ben FPS oyunlarını gamepad ile oynayan biri değilim sadece hikayeli oyunlar ve rogue like türünde oyunlar oynuyorum gamepad ile. Sizce bana en uygun ürün hangisidir? Hissiyat açısından da Cyclone daha mı iyidir? Oyunlarda bu bariz hissediliyor mu?

Geri