2000-2500TL gamepad önerisi bekliyorum.

Çatlı Reis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,300
Bütçem bu daha fazla üstüne çıkmayı pek düşünmüyorum sadece taksit imkanı varsa çıkabilirim. Oyunlarda teknolojiyi hissettiren, tetik sistemleri güzel çalışan bir gamepad arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Elimde bir tane Xbox 9.nesil gamepad var ama artık sıkmaya başladı.

Hocam Xbox 9.nesilden ne gibi farkları var? Tetik hissiyatları ve ya rahatlığı daha mı iyidir yoksa daha mı kötü?
Allah aşkına artık xbox 9.nesil ile kıyaslamayın. Bunlar drift yapmayan,hall effect ve çoğu 1k hz ürünler. Xbox bkunda pire arasın, küçücük çin markaları bile drift yapmayan ürünler üretebiliyorken bu adamlar mı üretemeyecek millete saplıyorlar. Tuşları desen membran bastın mı basmadın mı anlamıyorsun. Atılan iki üründen birini al keyfine bak. Dualsense'te alsan drift olacak garanti bitene kadar hadi değişim yaptılar diyelim ki resmi disbritör dışında çoğu firma çok o raya yanaşmaz, garanti bittikten sonra cebinden ödeyip tamir etirmeye başlıcan. Kolun da 2-3 hafta tamirlerde gezecek.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Allah aşkına artık xbox 9.nesil ile kıyaslamayın. Bunlar drift yapmayan,hall effect ve çoğu 1k hz ürünler. Xbox bkunda pire arasın, küçücük çin markaları bile drift yapmayan ürünler üretebiliyorken bu adamlar mı üretemeyecek millete saplıyorlar. Tuşları desen membran bastın mı basmadın mı anlamıyorsun. Atılan iki üründen birini al keyfine bak.
Yani dedikleriniz doğru olabilir ama ben 2 buçuk senedir kullanıyorum ve ne drift problemi yaşadım ne başka bir sorun yaşadım sadece artık sıkıldım. Ayrıca ne ile kıyaslamamı bekliyorsunuz mecbur 9.nesil ile kıyaslayacağım çünkü onu kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence de alabilirsen taksit imkanı ile dualsense almalısın
Bana da mantıklı geliyor. Teknolojilerini çok merak ediyorum.

150 tl indirim kuponu varsa 2550 tl ye denk geliyor para bulsam bende alıcam

Bu bütçe için en ideal ürün GameSir Super Nova. Alternatif olarak ATK Battle Axe Pro’ya da bakabilirsin, ancak GameSir Super Nova genel olarak çok daha iyi bir cihaz.

Bu bütçe için en ideal ürün GameSir Super Nova. Alternatif olarak ATK Battle Axe Pro’ya da bakabilirsin, ancak GameSir Super Nova genel olarak çok daha iyi bir cihaz.
Hocam bende zaten xbox 9. nesil bir gamepad var amacım daha kaliteli, teknolojilerden yararlanabileceğim bir ürün almak ama GameSir Super Nova aklımı çok karıştırdı. Sizce hangisini almak daha mantıklı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

150 tl indirim kuponu varsa 2550 tl ye denk geliyor para bulsam bende alıcam
İndirim kuponunu nereden alıyoruz hocam? Bende yok sanırım.

Geri