- Bütçe
- 3000
Bana sağlam,palm tutuşa uygun, hızlı mouse lazım. Fps türü oyunlar oynuyorum. Asus rog harpe ace mini, rog gladius 3 aimpoint ve razer deathadder v3 hyperspeed arasında kalmıştım. Adını duyurmuş, kaliteli mouse önerisi istiyorum.
Ne farkı var hocam ikisininScyrox V8/V6
V6 palm tutuş için V8 claw tutuş içinNe farkı var hocam ikisinin
Ben palma göre biraz geride tutuyorum, palm claw arası. Hangisini önerirsiniz?V6 palm tutuş için V8 claw tutuş için
Bilmiyorum ben palm ergo asimeteik kullanıyorum deathadder v3Ben palma göre biraz geride tutuyorum, palm claw arası. Hangisini önerirsiniz?
Birde hocam atk, vxe, ninjutso gibi başka markaları önerir misiniz?? Yoksa bu fiyatta en iyi tercih scyrox mu?V6 palm tutuş için V8 claw tutuş için
Bütçe 5k ya çıkarsa iyi önerilerim var onun harici bu bütçede çok seçenek yokBirde hocam atk, vxe, ninjutso gibi başka markaları önerir misiniz?? Yoksa bu fiyatta en iyi tercih scyrox mu?
Yardım için teşekkürler hocam.Bütçe 5k ya çıkarsa iyi önerilerim var onun harici bu bütçede çok seçenek yok
Rawm es21 pro scyrox v6'dan daha iyi diyorlar hocam sizce hangisi?Scyrox V8/V6