Neler Yeni

2000 3000tl arası klavye önerisi

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Sefer
Hocam yukarıda önerilen klavyelerin çoğu senin istediğin tarzda inceleyebilirsin ne için kullanacaksın o önemli
Hepsi mi? Ben dediğim gibi özelliklerde birşeg istiyorum ama yakın zamanda almam. Fikir olması açısından sordum. Kullanım amacım valorant. Rgb canlı, tuşu sessiz ve basış hissiyatı güzel bir şey istiyorum. Çok sıralamış onu sıralayan kişi o yüzden hangisi en iyisi diye sordum tekrar hatırlamak isterjm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

HA birde tkl olması iyi olur küçük klavye iyidir.

A birde tkl olması iyi olur küçük klavye iyidir.
Hocam yukarıda önerilen klavyelerin çoğu senin istediğin tarzda inceleyebilirsin ne için kullanacaksın o önemli
Senin konuna yazdım kusura bakma da sadece fikir almak için söylemiştim. Sorun olmaz umarım🙃

Thorfinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ozan tekin
Hepsi mi? Ben dediğim gibi özelliklerde birşeg istiyorum ama yakın zamanda almam. Fikir olması açısından sordum. Kullanım amacım valorant. Rgb canlı, tuşu sessiz ve basış hissiyatı güzel bir şey istiyorum. Çok sıralamış onu sıralayan kişi o yüzden hangisi en iyisi diye sordum tekrar hatırlamak isterjm.

HA birde tkl olması iyi olur küçük klavye iyidir.

A birde tkl olması iyi olur küçük klavye iyidir.
Senin konuna yazdım kusura bakma da sadece fikir almak için söylemiştim. Sorun olmaz umarım🙃
Olmaz dost benim için iyi olur hatta ben de yeni klavye alacağım cs lol oynuyorum faydalanmış olurum 😁

Loki_0

80+
Sanırım 5075b beyaz olanı alicam dracula ile arasındaki fark nedir
Kasaları ve pcbleri aynı hocam. Değişen şeyler switchleri, rengi bide tuş takımı.

Hocam sesiz ve tuş hissiyatı lokum gibj klavye önerebilr misin? Sen bilgili birine benziyirsun da benim klavyeler ile bilgim yok.
Hocam hissiyat olarak yukarıda attıklarımın hepsi linear switch olduğu için hepsi birbirine yakındır. Sadece vgn v87 gibi bazı modellerde silver switch oluyor, onlar diğerlerine göre biraz daha hafif oluyor switchleri. Yani tuşa bastığınızda algılaması için diğerlerine göre biraz daha az kuvvet uyguluyorsunuz diyeyim.
Ses olarak da hepsinin sesi gayet tok ama en en sessizini istiyorsanız dark project alu87a derim. Diğerlerinin de sesi aşırı çok değil ama en sessizleri bu.

Diğer klavyelerin sesleri

aula klavyeleri
akko 5075 air
akko 5075 dracula
vgn v87
yunzii yz87
ak820 pro

Son düzenleme:

Thorfinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ozan tekin
Kasaları ve pcbleri aynı hocam. Değişen şeyler switchleri, rengi bide tuş takımı.

Hocam hissiyat olarak yukarıda attıklarımın hepsi linear switch olduğu için hepsi birbirine yakındır. Sadece vgn v87 gibi bazı modellerde silver switch oluyor, onlar diğerlerine göre biraz daha hafif oluyor switchleri. Yani tuşa bastığınızda algılaması için diğerlerine göre biraz daha az kuvvet uyguluyorsunuz diyeyim.
Ses olarak da hepsinin sesi gayet tok ama en en sessizini istiyorsanız dark project alu87a derim. Diğerlerinin de sesi aşırı çok değil ama en sessizleri bu.

Diğer klavyelerin sesleri

aula klavyeleri
akko 5075 air
akko 5075 dracula
vgn v87
yunzii yz87
ak820 pro
hocam ben karar veremedim ya :d

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Erdem
merhaba arkadaşlar biraz araştırma yaptım ve şu modelleri buldum
ajazz ak 820 pro gift switch, aula 75, akko 5075b plus air(beyaz olanı) ve royal kludge r75
bu klavyelerden hangisini önerirsiniz veya sizin önereceğiniz farklı iyi bir klavye var mıdır çoğunlukla oyun amaçlı kullanacağım ve rgbsinin iyi olmasını istiyorum
5075b kulanıyorum muazam bir klavye öneririm
IMG_20250227_171102.jpg
IMG_20250227_171953.jpg

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Musa Topçu

erencavdarr

80+ Bronze