T Tuhoiisa 80+ Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 65 Dahası Reaksiyon skoru 13 İsim Utku Koçak 3 Temmuz 2023 #1 Bütçe 3000 aklımda ikinci el iphone 7 felan var android olsada olur ama daha önce hiç iphone kullanmadım denemek istiyorum önerilerinizi bekliyorum
aklımda ikinci el iphone 7 felan var android olsada olur ama daha önce hiç iphone kullanmadım denemek istiyorum önerilerinizi bekliyorum
silinenuye785438 80+ Titanium Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 25,654 En İyi Cevap 1 3 Temmuz 2023 #2 utkukck11 yazmış: aklımda ikinci el iphone 7 felan var android olsada olur ama daha önce hiç iphone kullanmadım denemek istiyorum önerilerinizi bekliyorum Devamı için tıklayın... Sorunsuz S9 satan varsa müthiş olur, aynı şekilde Xiaomi Mi 8 de bulunursa gayet iyi.
utkukck11 yazmış: aklımda ikinci el iphone 7 felan var android olsada olur ama daha önce hiç iphone kullanmadım denemek istiyorum önerilerinizi bekliyorum Devamı için tıklayın... Sorunsuz S9 satan varsa müthiş olur, aynı şekilde Xiaomi Mi 8 de bulunursa gayet iyi.