2000-4000 TL Klavye önerisi

Reaksiyon skoru
16
Oyun için alacağım. Mümkünse Türkçe , klavye boyutu olarak yüzde 80 istiyorum. Mekanik hissiyatlı yani tıklaması hoş olsun ve şık olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Oyun için alacağım. Mümkünse Türkçe , klavye boyutu olarak yüzde 80 istiyorum. Mekanik hissiyatlı yani tıklaması hoş olsun ve şık olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
razer blackwidow v3tkl çok güzel klavye bende kullanıyorum ama sesi fazla çıkıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

steelseries apex 5 de bakabilirsin.

Dostum asusun bu modeli çok başarılı gerçekten tepkimesi çok iyi su geçirmez ve dayanıklı

iyzico 500tl cashback var aynı klavyeyi kullanarak yazıyorum güzel bir klavye <> tuşlarını yazmak için via uygulamasından non eng klavye tuşunu seçmen lazım ben köşede kullanmadığım tuşlardan birine atadım

Dostum asusun bu modeli çok başarılı gerçekten tepkimesi çok iyi su geçirmez ve dayanıklı
değil 4k 1.5k bile etmeyecek bir klavye

zaten fiyatı 2800tlymiş gidip en pahalı yerden atmış

Geri