Sen de bul bir şeyler nerelerdesinHem 100hz hem ips hem fiyat ucuz bayağı iyi fiyat. Hikayeli oyunlar oynuyorsanız zaten 100hz yeter tadından yenmez.
3kya yakın fiyata almıştım ben bu monitörü tezgah lan buPanel parasına 100 hz ıps 23.8
Valla reis indirim arayacak enerjim kalmadı oyun bile oynamıyorum film falan izliyorum arada ama bulursam uyguna güzel bir şey atıyorum foruma.Sen de bul bir şeyler nerelerdesin
Yoo bende var gayet güzel. 75hz 1ms ipsyan ekran için alacak olanlara söylüyorum bence almayın ana ekranın yanında baya sırıtır panel bilgisini bulamadım ama benzer bi modelini zamanında almıştım baya kötüydü haberiniz olsun
neye göre güzel ? misal 24g4x monitörü vardır kullanıcının onun yanında sırıtır renkleri soluk.Yoo bende var gayet güzel. 75hz 1ms ips
kanka abimde wiewsonic 1ms 180hz ips vardı renk olarak bir fark yoktu. sadece ms fark ediyor.neye göre güzel ?
2 liraya alıyorsun fiyat kalite olarak bakarsan mükemmel.neye göre güzel ?
Kaliteli ana monitör al kasımın ortalarında daha avantajlı ürünlerin geleceğini düşünüyorumYan montör olarak kullanılır mı acaba. Ya da kaliteli ana monitör mü alsam. Ana monitörüm gamebooster ghosting sorunu var