2000 Tl Akıllı Saat Önerisi

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
700
Bütçe
2000
Dostlar android telefonla uygun bir akıllı saat arıyorum. Piyasada gördüğüm kadarıyla fazla seçenek var. ( markalı, markasız )

2000 Tl'ye alınabilicek en iyi saat nedir ?

Ayrıca bu saat alınır mı ? Bu fiyata başka öneririniz varsa bekliyorum.

Biraz daha bütçe attırıp Watch GT 3 alınabilir.

Biraz daha bütçe attırıp Watch GT 3 alınabilir.
Bütçe arttıramıyorum maalesef. Bu attığım saati alsam pişman eder mi ? Diğerlerinden eksik özellikleri vs aradaki farka değer mi ?

Oppo watch eksi yani şarj süresidir. Ortalama 1 gün süren şarj süresi ile Apple gibi günlük şarj etmek gerekir.

Artısı ise Wear Os olduğu için Google play üzerinden uygulama ve tema yükleyebilirsin. Ayrıca Apple harici hiçbir saatte olmayan WhatsApp uzerinden sesli ve klavyeli mesaj yazma seçeneği var. Yani WhatsApp bildirimlerine cevap verebiliyorsun.

Şarj onenmli ise bunu alma ama sabah kalktiginda kahvaltıda iken şarja koysan günü çıkartır.

Oppo watch eksi yani şarj süresidir. Ortalama 1 gün süren şarj süresi ile Apple gibi günlük şarj etmek gerekir.

Artısı ise Wear Os olduğu için Google play üzerinden uygulama ve tema yükleyebilirsin. Ayrıca Apple harici hiçbir saatte olmayan WhatsApp uzerinden sesli ve klavyeli mesaj yazma seçeneği var. Yani WhatsApp bildirimlerine cevap verebiliyorsun.

Şarj onenmli ise bunu alma ama sabah kalktiginda kahvaltıda iken şarja koysan günü çıkartır.
Arkadaşların attıklarında bu wp özelliği yok sanırım değil mi ? Şarj çok önemli değil. Çok kararsızım hangisini seçmeliyim sizce ?

Huawei gt3 de wp cevap verme var ama sadece hazır mesaj. Şarj da ortalama 3 gün sanırım onda. Samsung da wear os melezi ama onda henüz cevap verme yok belki ilerde güncelleme ile gelir ama sanmam. Wp cevap verme önemli ise oppo mantıklı ama şarj dediğim gibi günlük

Huawei gt3 de wp cevap verme var ama sadece hazır mesaj. Şarj da ortalama 3 gün sanırım onda. Samsung da wear os melezi ama onda henüz cevap verme yok belki ilerde güncelleme ile gelir ama sanmam. Wp cevap verme önemli ise oppo mantıklı ama şarj dediğim gibi günlük
Anladım hocam aklımda ki soru işaretleri bir nebze de olsa kalktı. Dediğim gibi şarj çok önemli değil, özellik biraz daha ön planda benim için. Sanırım Oppo Watch alıcam gibi gözüküyor. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. İyi forumlar.

Dostlar android telefonla uygun bir akıllı saat arıyorum. Piyasada gördüğüm kadarıyla fazla seçenek var. ( markalı, markasız )

2000 TL'ye alınabilicek en iyi saat nedir ?

Ayrıca bu saat alınır mı ? Bu fiyata başka öneririniz varsa bekliyorum.
600 koyun watcj gt 3 alın

Geri