kablolu olmasını tercih ederim fps oyunları çok fazla oynamıyorum eğer biliyorsanız DDNET oyununu sıklıkla oynuyorum ne tür bir mouse almam gerekli
Reis bu kablolumuindirime girdi alınır bu fiyata ama biraz beklicen tabi![]()
VXE R1 Wireless Mouse [Ön Sipariş]
Önemli: Bu bir ön sipariş satın alımıdır. Tahmini kargoya verilme tarihi 21-25 Şubat olarak belirlenmiştir. Eğer bir ön sipariş ürünüyle stoktaki bir ürünü aynı sepette satın alacak olursanız ürünler aynı zamanda gönderilecektir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış...wraithesports.com
kablosuzReis bu kablolumu
Kablosuzlarda gecikme varmış çok az da olsa önerdiğin kablolu 2k altı varmıkablosuz
hıssetmezsın bıle su yanılgılara nerden kapılıyorsunuz anlamıyorumKablosuzlarda gecikme varmış çok az da olsa önerdiğin kablolu 2k altı varmı
bu mousde bir gecikme olacağını düşünmüyorum bu fşyata birdaha bulamassın sahşbindende ajaj 159 pro bak temudada var ama temuda 159p de var sen 159 proya bakacaksın hiçbir gecikme olmazKablosuzlarda gecikme varmış çok az da olsa önerdiğin kablolu 2k altı varmı
Gecikme yok inan ki kabloludan kablosuza geçtiğinde çağ atlamış gibi oluyorsun.Kablosuzlarda gecikme varmış çok az da olsa önerdiğin kablolu 2k altı varmı
aynen öyle kulaklık mouse da kablosuza geçince çağ atlıyorsunGecikme yok inan ki kabloludan kablosuza geçtiğinde çağ atlamış gibi oluyorsun.
Özellikle kulaklık. Mutfağa gidiyorsun çıkarmana gerek yok vb. mouse da çevirirken kablosu takılmıyor ve harika oluyor.aynen öyle kulaklık mouse da kablosuza geçince çağ atlıyorsun
Bu mouse un indirimi ne zaman bitiyor ayın 14 üne kadar bitmezse hayırlı olsun alırım hocam. Birde ekstra altına bişey daha takılıyormus 699 tl o ne işe yarıyor reisbu mousde bir gecikme olacağını düşünmüyorum bu fşyata birdaha bulamassın sahşbindende ajaj 159 pro bak temudada var ama temuda 159p de var sen 159 proya bakacaksın hiçbir gecikme olmaz
skatezdenmi bahsediyorsunBu mouse un indirimi ne zaman bitiyor ayın 14 üne kadar bitmezse hayırlı olsun alırım hocam. Birde ekstra altına bişey daha takılıyormus 699 tl o ne işe yarıyor reis
VXE R1 wirelessskatezdenmi bahsediyorsun