Neler Yeni

Yardım 2000 TL BÜTÇE İLE KLAVYE/ MOUSE SET ÖNERİR MİSİNİZ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet K!
Bütçe
2000
Selamlar, 2k bütçem var. F/P klavye mouse set veya ayrı ayrı öneride blunabilir misiniz?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Loki_0

80+ Bronze
Selamlar, 2k bütçem var. F/P klavye mouse set veya ayrı ayrı öneride blunabilir misiniz?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Klavye boyutu önemli mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de nasıl bir klavye istersiniz? Mekanik mi membran mı yoksa düz laptop klavyesi tarzı bir şey mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet K!
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klavye boyutu önemli mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de nasıl bir klavye istersiniz? Mekanik mi membran mı yoksa düz laptop klavyesi tarzı bir şey mi?
Yani eğer kalitesini etkilemeyecekse tam klavye boyutunda olması hoşuma gider. Mekaniğe gerek yok, mekanik hisli gayet yeterli olur.

Loki_0

80+ Bronze
Yani eğer kalitesini etkilemeyecekse tam klavye boyutunda olması hoşuma gider. Mekaniğe gerek yok, mekanik hisli gayet yeterli olur.
Öncelikle mouse olarak R1 SE+ alınabilir bence. Oyun oynar mısınız bilmiyorum ama hem oyun için hem günlük kullanım için ikisinde de işinizi görür.

Bir de şu kampanyayı kullanırsanız 400 TL cashback verir. O şekilde 1000 TL gibi iyi bir fiyata geliyor.

Klavye konusunda 1k bütçede düzgün mekanik klavye var mı bilmiyorum, ikinci elde bulunur ama sıfır olarak aklıma gelmedi şu an.
Membran klavyelerde de yeterli bilgim olmadığı için başkasının öneri yapması daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet K!
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah teşekkürler, başka bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Top Bottom