2000 TL bütçe ile kulaklık önerisi

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,404
Laptopta kullanılacak, mikrofonu iş görsün oyunlarda sesi boğul vermesin kâfi.
Ne önerirsiniz?

Laptopta kullanılacak, mikrofonu iş görsün oyunlarda sesi boğul vermesin kâfi.
Ne önerirsiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GANKSENİNLE kodu ile 250 tl daha indirim oluyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GANKSENİNLE kodu ile 250 tl daha indirim oluyor
Kablosuz var mı hocam 2500 e falan

Bende Havit H2002BG var. Alıcısı Fuxi serisinde(H8 hariç) aynı olması lazım. Küçük ve üstünde bir mavi ışık yanıyor. Neyse bazı durumlarda cızırdama sorunu yaşanabiliyor. Çok kaliteli değil. Çekim gücü de ATK Mercury alıcısına göre çok iyi değil.

Bunun alıcıs farklı. Ama donanım olarak farkı var mıdır bilmiyorum.

Ama ben rekabetçi hırslı bir oyuncu değilim diyorsanız gayet işinizi görür. Yukarıdaki ürünü alıcısından dolayı ekledim. Ayrıca konfor istiyorsanız H2002BG'de alınabilir.

Veya beyaz istiyorsanız kumaş olmayan şu ürün var.

Bunun dışında kablolu olur diyorsanız H2002U PRO öneririm.

Almadan önce ürünlerin videolarına bakın. Atıyorum mikrofonun çıkartılması işinize yarıyordur falan.

Jack girişli almadığınız sürece boğuk bir ses alacağınızı sanmıyorum. Jack alırsanız da Realtek ekolayzır ayarını aşağıdaki gibi yaparsanız o boğukluk gidecektir.

2025-12-07_16-59.webp

H2002BG sürücüsü yok. Sistem direkt tanıyor. Ses kalitesinde bir boğukluk yok. Alıcısı olan çoğu kablosuz kulaklıkta kendine ait bir ses kartı gibi bir şey var. Bu konuda net bilgim yok, ama anakartın realtek'i üzerinden çalışmıyor öyle diyeyim.

RGB'si var ama şarjı yiyeceğinden açtığınızda sağ tarafıntaki tuşlardan birine iki kere basarak kapatın. Havit bir türlü şu RGB işini kablosuz ürünlerde salması gerektiğini anlayamadı. Çinliler beyinsiz Razer'a özeniyor. Neyse giriş seviyesi kablolu ürünleri çocuklara satarken anlıyorum da, fiyatı yüksek üründe RGB gördüğüm en saçma şey.

Son düzenleme:
Bende Havit H2002BG var. Alıcısı Fuxi serisinde(H8 hariç) aynı olması lazım. Küçük ve üstünde bir mavi ışık yanıyor. Neyse bazı durumlarda cızırdama sorunu yaşanabiliyor. Çok kaliteli değil. Çekim gücü de ATK Mercury alıcısına göre çok iyi değil.

Bunun alıcıs farklı. Ama donanım olarak farkı var mıdır bilmiyorum.

Ama ben rekabetçi hırslı bir oyuncu değilsem gayet işinizi görür. Yukarıdaki ürünü alıcısından dolayı ekledim. Ayrıca konfor istiyorsanız H2002BG'de alınabilir.

Veya beyaz istiyorsanız kumaş olmayan şu ürün var.

Bunun dışında kablolu olur diyorsanız H2002U PRO öneririm.

Almadan önce ürünlerin videolarına bakın. Atıyorum mikrofonun çıkartılması işinize yarıyordur falan.

Jack girişli almadığınız sürece boğuk bir ses alacağınızı sanmıyorum. Jack alırsanız da Realtek ekolayzır ayarını aşağıdaki gibi yaparsanız o boğukluk gidecektir.

Alıntıyı görüntüle

H2002BG sürücüsü yok. Sistem direkt tanıyor. Ses kalitesinde bir boğukluk yok. Alıcısı olan çoğu kablosuz kulaklıkta kendine ait bir ses kartı gibi bir şey var. Bu konuda net bilgim yok, ama anakartın realtek'i üzerinden çalışmıyor öyle diyeyim.

RGB'si var ama şarjı yiyeceğinden açtığınızda sağ tarafıntaki tuşlardan birine iki kere basarak kapatın. Havit bir türlü şu RGB işini kablosuz ürünlerde salması gerektiğini anlayamadı. Çinliler beyinsiz Razer'a özeniyor. Neyse giriş seviyesi kablolu ürünleri çocuklara satarken anlıyorum da, fiyatı yüksek üründe RGB gördüğüm en saçma şey.
Teşekkürler dostlarım önerilere bakacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,358
Üyeler
186,053
Son üye
adaaaaaa
Geri