Neler Yeni

2000 TL Bütçeye Uygun Bluetooth Kulaklık Önerileri

NscN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Can
Bütçe
2000
Herkese merhaba. iPhone 13 kullanıyorum ve güzel bir kulak içi Bluetooth kulaklık arıyorum. Bütçem 2000 TL bandında. Şu an edifier X3s modelini kullanıyorum ve yavaştan ömrünü tamamlamaya başladı. Bana önerebileceğiniz silikonlu, ANC özelliği olan, uygulama desteği sağlayan güzel ve uzun ömürlü bir kulaklık tavsiyesi verir misiniz? Bütçemin biraz üzerine mantıklı görürsem de çıkabilirim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum :D. Ayrıca telefon görüşesinde de güzel bir kulaklık olursa sevinirim. Motosiklet kullandığım için kaskın içerisinde de kullandığım zamanlar oluyor.

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Yiğit Karakuzu
IEM mi kafa üstü mü hocam?

NscN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonum için kullanacağım. Kulak içi olursa daha iyi olur benim için

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,018
İsim
Mehmet Aslan
Herkese merhaba. iPhone 13 kullanıyorum ve güzel bir kulak içi Bluetooth kulaklık arıyorum. Bütçem 2000 TL bandında. Şu an edifier X3s modelini kullanıyorum ve yavaştan ömrünü tamamlamaya başladı. Bana önerebileceğiniz silikonlu, ANC özelliği olan, uygulama desteği sağlayan güzel ve uzun ömürlü bir kulaklık tavsiyesi verir misiniz? Bütçemin biraz üzerine mantıklı görürsem de çıkabilirim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum :D. Ayrıca telefon görüşesinde de güzel bir kulaklık olursa sevinirim. Motosiklet kullandığım için kaskın içerisinde de kullandığım zamanlar oluyor.
QCY HT08 Melobuds Pro

NscN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
QCY HT08 Melobuds Pro
Hocam bu videonun altında alan bir kullanıcının yorumu bu kulaklıktan vazgeçmeme neden olumştu. 6 ay sorunsuz kullanıp 6 ayın sonunda sorunlar yaşamaya başladığını belirtmiş.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,018
İsim
Mehmet Aslan
Hocam bu videonun altında alan bir kullanıcının yorumu bu kulaklıktan vazgeçmeme neden olumştu. 6 ay sorunsuz kullanıp 6 ayın sonunda sorunlar yaşamaya başladığını belirtmiş.
bende şimdilik bir sorun çıkmadı. 2 ay olmuştur alalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,052
Üyeler
167,597
Son üye
gençmimar
Top Bottom