Neler Yeni

2000 TL klavye önerisi

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet Dereli
Bütçe
2000
Merhaba hali hazırda deathadder mouse um var. 2022 de aldım sorunsuz kullanıyorum. Memnunum, yine klavyemde aynı marka olsun istiyorum. Aradığım herhangi bir özellik yok Razer olsun istiyorum en çok. Kablosuz aşırı iyi sessiz mekanik klavye önerileriniz falan varsa alabilirim. Ben Ornata V3 TKL buldum, bu klavye nasıldır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada pc kolik adlı sitede 1750 tl bu klavye, itopyada 2690 tl. Pckolik nasıldır, alış veriş yapan var mı?

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Arda Teksin

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,805
İsim
Oğuz
Gaming.gen'deki Akko klavyelere bak

Bütçe çıkabilirsen AK820 Pro da olabilir.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet Dereli
Gaming.gen'deki Akko klavyelere bak

Bütçe çıkabilirsen AK820 Pro da olabilir.
Hocam 3k çok geliyor gözüme. Ben matchleşsin diye Razer istiyordum ama anti ghosting falan yok diyorlar Ornata V3 TKL de. Doğru mudur bu?

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet Dereli
Kuzende var ak820 mi pro mu ne sesi falanda gayet iyi ama ne bileyim, bi klavyeye de 2.5-3 vermek koyuyor. Monitör alacağım, kulaklık alacağım daha.

anti ghostıng swıtchlı klavyelerde olmaz
Bende Ziyou Lang T60 vardı blue da red sw de vardı anti ghosting vardı. Şu an darkın ofis klavyesini kullanıyorum. Ses konusundan çok iyi ama gerek anti ghosting olmayışı gerek zar zor tıklaması üzüyor. 100 tl ye falan aldıydım zaten. Ek olarak dediğim klavye membran zaten

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,805
İsim
Oğuz
Hocam 3k çok geliyor gözüme. Ben matchleşsin diye Razer istiyordum ama anti ghosting falan yok diyorlar Ornata V3 TKL de. Doğru mudur bu?
Kuzende var ak820 mi pro mu ne sesi falanda gayet iyi ama ne bileyim, bi klavyeye de 2.5-3 vermek koyuyor. Monitör alacağım, kulaklık alacağım daha.
Bilindik markalar yerine bu tür klavyeler daha şık oluyor sistemlerde. Tercihin bu benzeri klavyeler olsun.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Arda Teksin

Bende Ziyou Lang T60 vardı blue da red sw de vardı anti ghosting vardı. Şu an darkın ofis klavyesini kullanıyorum. Ses konusundan çok iyi ama gerek anti ghosting olmayışı gerek zar zor tıklaması üzüyor. 100 tl ye falan aldıydım zaten. Ek olarak dediğim klavye membran zaten
dostum attığım klavyeye bak pişman olma manyetik klavyeler 3kdan başlıyor günümüzde ama yinede senin kararın.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet Dereli
Bilindik markalar yerine bu tür klavyeler daha şık oluyor sistemlerde. Tercihin bu benzeri klavyeler olsun.
Beyaz kablosuz bir şey atarsan yapıştırırım hocam. Kasada hapörlörde beyaz. Ek olarak beyaza zafım var. Telefonu, ayakkabıyı da beyaz aldım. İlerde arabam olursa onu da beyaz alcam inşallah. Diğer bileşenlerin beyazı 100 katı pahalı diye siyahlar maalesef. Ama beyaz klavye siyah mouse da absürt durur gibi. Kararsızlık başa bela.

dostum attığım klavyeye bak pişman olma manyetik klavyeler 3kdan başlıyor günümüzde ama yinede senin kararın.
Hacı ben küçük klavye istemiyorum. Ek olarak kargo elime 1-2 günde ulaşsın istiyorum.

Ya aslında genel olarak o sw bu sw umrumda değil. 40k telefona verip gidip 60 hz iphone 13 alan adamım. Umrumda değil yane switch muhabbeti. Anti ghosting özelliği mevcutsa ornata v3 tkl alacağım.

Son düzenleme:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,805
İsim
Oğuz
Beyaz kablosuz bir şey atarsan yapıştırırım hocam. Kasada hapörlörde beyaz. Ek olarak beyaza zafım var. Telefonu, ayakkabıyı da beyaz aldım. İlerde arabam olursa onu da beyaz alcam inşallah. Diğer bileşenlerin beyazı 100 katı pahalı diye siyahlar maalesef. Ama beyaz klavye siyah mouse da absürt durur gibi. Kararsızlık başa bela.
2000 TL'ye pek bilmiyorum ama mantıklı seçenek sarı siteden AULA F75 bakmak olur

Bütçe çıkarsan
1- Yine AK820 Pro da var beyaz. Alırsan Gift switch tercih et.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D5J1...333&creativeASIN=B0D5J11MBW&linkCode=asn&th=1

2- Akko bu modeli de güzel
https://www.gaming.gen.tr/urun/5834...e-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/

Veya yukarıda atılan Madlions'un beyazı için de ön sipariş verilebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,029
Üyeler
167,232
Son üye
alienes
Top Bottom