mumutkantar
80+
- Reaksiyon skoru
- 132
- Bütçe
- 2000
Hocam öncelikle ses kartlı olmasını isterim onun dışında cloud 2 ye sıcak bakmıyorum blackshark v2 var aklımda
2k para verion o kadar bence kablosuz al g535 lightspeede bakabilirsinHocam öncelikle ses kartlı olmasını isterim onun dışında cloud 2 ye sıcak bakmıyorum blackshark v2 var aklımda
katılıyorum g535 bu yıl çıktı diye biliyorum2k para verion o kadar bence kablosuz al g535 lightspeede bakabilirsin
Hocam steelseries ne önerirsinizkatılıyorum g535 bu yıl çıktı diye biliyorum
ya da steelseries bak
Hocam corsair çok iyi değil diyorlarBlackshark v2 kullanıyorum, ben bı tık ucuza almıştım 2k ya alınır mı bilmem ama ben memnunum.
Bende almadan önce Corsair void elite ve v2 arasında kalmıştım.
Hocam dipses sorunu falan var mı![]()
HyperX Cloud Core Wireless HHSC1C-CG-BK/G Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Core Wireless HHSC1C-CG-BK/G Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Core Wireless HHSC1C-CG-BK/G Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 9.600,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam yanlışım yoksa bunda ses kartı yokSteelSeries Nova 1P
bende corsair void elite almıştım memnum değilim ekolayzer ayarı berbat ve ses kasılmıyor 7. açıyordum önceden formattan sonra 7.1 açınca sesler derinden gelmeye başladı satıp razer alacağımBlackshark v2 kullanıyorum, ben bı tık ucuza almıştım 2k ya alınır mı bilmem ama ben memnunum.
Bende almadan önce Corsair void elite ve v2 arasında kalmıştım.
v2 de 7.1 özelliği yok onun yerine thx özelliği var ve fps oyunlarında hiç beğenmedim ses kasılmıyor. Ama THX olmadan kullanıyorum çok memnunumbende corsair void elite almıştım memnum değilim ekolayzer ayarı berbat ve ses kasılmıyor 7. açıyordum önceden formattan sonra 7.1 açınca sesler derinden gelmeye başladı satıp razer alacağım