2000 tl kulaklık önerisi

Reaksiyon skoru
132
Bütçe
2000
Hocam öncelikle ses kartlı olmasını isterim onun dışında cloud 2 ye sıcak bakmıyorum blackshark v2 var aklımda

Hocam öncelikle ses kartlı olmasını isterim onun dışında cloud 2 ye sıcak bakmıyorum blackshark v2 var aklımda
2k para verion o kadar bence kablosuz al g535 lightspeede bakabilirsin

Blackshark v2 kullanıyorum, ben bı tık ucuza almıştım 2k ya alınır mı bilmem ama ben memnunum.
Bende almadan önce Corsair void elite ve v2 arasında kalmıştım.

Blackshark v2 kullanıyorum, ben bı tık ucuza almıştım 2k ya alınır mı bilmem ama ben memnunum.
Hocam corsair çok iyi değil diyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dipses sorunu falan var mı

SteelSeries Nova 1P

bende corsair void elite almıştım memnum değilim ekolayzer ayarı berbat ve ses kasılmıyor 7. açıyordum önceden formattan sonra 7.1 açınca sesler derinden gelmeye başladı satıp razer alacağım

bende corsair void elite almıştım memnum değilim ekolayzer ayarı berbat ve ses kasılmıyor 7. açıyordum önceden formattan sonra 7.1 açınca sesler derinden gelmeye başladı satıp razer alacağım
v2 de 7.1 özelliği yok onun yerine thx özelliği var ve fps oyunlarında hiç beğenmedim ses kasılmıyor. Ama THX olmadan kullanıyorum çok memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,363
Üyeler
198,306
Son üye
mht_anil
Geri