Neler Yeni

2000 TL Masa önerisi

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Şu an linnmon adils 200x60 a yöneldim biraz ama 60 genişlik az biraz hele 200 uzunluğu olan bir masa için. Ama tam hayalimdeki şey 200x80 bir masa ve ayakları da çekmeceli kare prizmalardan oluşsun ama 200x80 masa bulamadım
Bu nasıl ?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Kalitesini bilmiyorum ama fotoğrafa bakınca kendi sistemimi düşünüyorum da bu masaya koyar mıydım diye? Cevabım hayır oluyor. Masa çok zayıf duruyor.
Abla bi at sistemini istersen tabii :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende 200x80 düşünüyorum cougar conquer case + 24.5' + 28' monitör öyle bir masa şart yani.
Ayaklarını sevmedim üst kısmı da çok sade bakmıştım ben buna da beğenmedim pek Linmon/Alex var çok güzel onun 200x80 hali çok iyi olur linmon/alex en fazla 200x60 satılıyor

DrWaterbender

80+ Bronze
Ben olsam bunu alırım 75 cm genişlik yeterli geliyor kısa dersende bunun yanına çekmecesi olmayanı alıp L yapabilirsin

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ben olsam bunu alırım 75 cm genişlik yeterli geliyor kısa dersende bunun çekmecesi olmayanı alıp L yapabilirsin
Benim şu anki masam 150x75 1 monitör ve kasa ancak sığıyor 2. monitör gelmiyor odam da L yapacak yer yok düz olması lazım

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kanka 2k bütçesi var ama bence o masa daha berbat he ama benim dediğim masa büyük sağlam çekersin yanlardan LED hem oyun oynarken hoş olur önünde ki duvara kalan para ile tablo alır ışıklı.2k bütçeye şekil bir oda dizilir olm kafayı mı yedin
knk 2k ile oda dizmek zor be ben tasarım uyum işinden falan gayet anlarım ben odaya 5k bütçe ayırdım ve gayet iyi bişey çıkarıcam ortaya inşallah ama şuan değil önce bi üni işim belli olsun sene sonunda allah nasip ederse istediğim 3 şehirden birinde üni kazanırsam yaşarım orda

DrWaterbender

80+ Bronze
Benim şu anki masam 150x75 1 monitör ve kasa ancak sığıyor 2. monitör gelmiyor
L yap dememin sebebi o zaten bende 180 cm lik bir masa var kasa monitör laptop sığıyor anca L yaparsan yanına kasayı L bölmesine alıp monitörleri bunda kullanabilirsin L olan kısımda da ders çalışman için ayrı bir yerde açılır

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
knk 2k ile oda dizmek zor be ben tasarım uyum işinden falan gayet anlarım ben odaya 5k bütçe ayırdım ve gayet iyi bişey çıkarıcam ortaya inşallah ama şuan değil önce bi üni işim belli olsun sene sonunda allah nasip ederse istediğim 3 şehirden birinde üni kazanırsam yaşarım orda
O kadar da bir şey yapmam ben zaten. Bi güzel masa alcam bikaç RGB şerit döşeyeceğim masanın etrafına falan duvara da zaten elimde olan güzel bir Samsung Televizyon var onu monte edeceğim PS4 ve Xbox One S imi takacağım ona da o kadar yani

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Aga o zaman L masa al yine aydınlatma çekersin masayıda 180x90 falan al yani sen bilirsin eğer hem ders hem PC koyacağım dersen 150nin altına düşme

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Harun Kayatekin
Odan uygunsa 1000 tl ye yakın bir l masa yaptır bi tarafta oyununu oynarsın bi tarafta çalışırsın masaya 2 bin tl mi verilir arkadaş :d.

Top Bottom