Neler Yeni

2000 TL Masa önerisi

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Bence gerekli. Bazen koltuğa yayılarak yani kısmen yatarak oynayasım geliyor masa bu sefer yüksek geliyor alçaltmam gerekiyor bazen çok dik durarak oturasın geliyor bu sefer masa aşağıda kalıyor ellerine göre yükseltmen gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

işte aradığım düşünce şekli RGB en sevdiğim ama masa da olmak zorunda da değil pek olsa iyi olur :D
Katlanabilir bence biraz gereksiz ben alsam normal bacaklı alırdım. Onun dışında güzel ama biraz küçük gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mervan Fırat
Bence gerekli. Bazen koltuğa yayılarak yani kısmen yatarak oynayasım geliyor masa bu sefer yüksek geliyor alçaltmam gerekiyor bazen çok dik durarak oturasın geliyor bu sefer masa aşağıda kalıyor ellerine göre yükseltmen gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

işte aradığım düşünce şekli RGB en sevdiğim ama masa da olmak zorunda da değil pek olsa iyi olur :D
eğer sandalyede oturmuyorsan oturduğun koltuğun zaten bu özellikleri vardır

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ya aslında hayalim şey gibi bi oda kurmak bu rambonun sürekli patlaştığı şeyler var ya rog temalı şeyler full rgb odalar falan o tarz bir şey bende güzel bir masadan başlayayim dedim. 200x60 linnmon adils e baktım çok büyük masa olması hoşuma gidiyor ama malzeme kalitesi biraz kötü geldi sanki üstüne otursam kırılacak gibi

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ya aslında hayalim şey gibi bi oda kurmak bu rambonun sürekli patlaştığı şeyler var ya rog temalı şeyler full RGB odalar falan o tarz bir şey. 200x60 linnmon adils e baktım çok büyük masa olması hoşuma gidiyor ama malzeme kalitesi biraz kötü geldi sanki üstüne otursam kırılacak gibi
Üstüne otursan kırılmaz güzel fakat daha iyileri var.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Cenk

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ya aslında hayalim şey gibi bi oda kurmak bu rambonun sürekli patlaştığı şeyler var ya rog temalı şeyler full RGB odalar falan o tarz bir şey bende güzel bir masadan başlayayim dedim. 200x60 linnmon adils e baktım çok büyük masa olması hoşuma gidiyor ama malzeme kalitesi biraz kötü geldi sanki üstüne otursam kırılacak gibi
knk bende onun için bişiler bakmaya başladım aklımda az çok referans alacağım birkaç oda var istersen atabilirim

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Kat kat daha iyi hem sağlam hem büyük
Bu forumda parası olan adama çöp ucuz ürün önermek moda olmuş. .d
1200 lira bütçesi olana Fury X al diyen gördüm birsürü.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç