Katlanabilir bence biraz gereksiz ben alsam normal bacaklı alırdım. Onun dışında güzel ama biraz küçük gibi.Bence gerekli. Bazen koltuğa yayılarak yani kısmen yatarak oynayasım geliyor masa bu sefer yüksek geliyor alçaltmam gerekiyor bazen çok dik durarak oturasın geliyor bu sefer masa aşağıda kalıyor ellerine göre yükseltmen gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
işte aradığım düşünce şekli RGB en sevdiğim ama masa da olmak zorunda da değil pek olsa iyi olur![]()
eğer sandalyede oturmuyorsan oturduğun koltuğun zaten bu özellikleri vardırBence gerekli. Bazen koltuğa yayılarak yani kısmen yatarak oynayasım geliyor masa bu sefer yüksek geliyor alçaltmam gerekiyor bazen çok dik durarak oturasın geliyor bu sefer masa aşağıda kalıyor ellerine göre yükseltmen gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
işte aradığım düşünce şekli RGB en sevdiğim ama masa da olmak zorunda da değil pek olsa iyi olur![]()
Çok küçükk.Merhaba, Hem ders çalışabileceğim hem de oyun oynayabileceğim tip olarak güzel bir masa arıyorum bütçem 2000 lira.
Ben şunu düşündüm sizin önerilernizi de almak istedim. Teşekkürler.
Üstüne otursan kırılmaz güzel fakat daha iyileri var.Ya aslında hayalim şey gibi bi oda kurmak bu rambonun sürekli patlaştığı şeyler var ya rog temalı şeyler full RGB odalar falan o tarz bir şey. 200x60 linnmon adils e baktım çok büyük masa olması hoşuma gidiyor ama malzeme kalitesi biraz kötü geldi sanki üstüne otursam kırılacak gibi
Bu masa baya hoşmuş.WorldWooden Ahşap Masif Ağaç Doğal Çalışma Masası Demir Iskelet Ofis Masası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
WorldWooden Ahşap Masif Ağaç Doğal Çalışma Masası Demir Iskelet Ofis Masası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kat kat daha iyi hem sağlam hem büyük
knk bende onun için bişiler bakmaya başladım aklımda az çok referans alacağım birkaç oda var istersen atabilirimYa aslında hayalim şey gibi bi oda kurmak bu rambonun sürekli patlaştığı şeyler var ya rog temalı şeyler full RGB odalar falan o tarz bir şey bende güzel bir masadan başlayayim dedim. 200x60 linnmon adils e baktım çok büyük masa olması hoşuma gidiyor ama malzeme kalitesi biraz kötü geldi sanki üstüne otursam kırılacak gibi
Bu forumda parası olan adama çöp ucuz ürün önermek moda olmuş. .dWorldWooden Ahşap Masif Ağaç Doğal Çalışma Masası Demir Iskelet Ofis Masası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
WorldWooden Ahşap Masif Ağaç Doğal Çalışma Masası Demir Iskelet Ofis Masası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kat kat daha iyi hem sağlam hem büyük
Ben çok güldüm buna hsndnfjfeğer sandalyede oturmuyorsan oturduğun koltuğun zaten bu özellikleri vardır
Bunada güldüm jsjdjdkfjsjdjdkfkOlum bu parası çok olanlar niye böyle oluyor yaw ?